Hostalets guanya els dos primers premis de les falles de Puçol

Dijous 16 de març s'ha celebrat l'acte d'entrega de premis de les falles 2017 en la sala d'actes de l'Ajuntament, amb la plaça Joan de Ribera abarrotada de fallers que han celebrat no sols cada un dels seus premis, sinó el més important de tots: que les Falles són patrimoni de la Humanitat. Quant als guardons, Hostalets ha aconseguit entre altres els dos primers premis (infantil i falla gran); Antiga Muralla ha aconseguit guardons per a presentació, llibret i enginy i gràcia infantil; i Molí de Vent ha obtingut segon premi i el d'enginy i gràcia, ambdós per a la falla gran.

L'acte s'ha completat amb les paraules dels representants de la Junta Local Fallera i de l'Ajuntament de Puçol. Tots molt breus atés que l'acte d'entrega de premis s'havia hagut de retardar una hora per motius aliens a l'organització, encara que amb l'alegria de ser els primers a disfrutar del Patrimoni de la Humanitat.

El llistat complet dels premis ha sigut el següent:

Falla Hostalets: Millor comparsa, carrossa, ninot indultat infantil, ninot indultat gran, primer premi infantil i primer premi falla gran.

Falla Antiga Muralla: Millor presentació, llibret de falla, enginy i gràcia infantil, segon premi infantil i tercer premi falla gran.

Falla Molí de Vent: Tercer premi infantil, enginy i gràcia falla gran, i segon premi falla gran.

Falla Palau-La torre: Quart premi infantil i quart premi falla gran.

Falla Picaio: Sext premi infantil i quint premi falla gran.

Falla Camí La Mar: Quint premi infantil i sext premi falla gran.

Informa i fotos: Sabín 

184-hostalets-gana-infantil-2

21 Març 2017
FaceBook  Twitter  

Altres