Gigatron ompli l'Espai Jove amb un repertori molt conegut per un públic entregat

Quatre grups de l’Ampli, l'associació de músics de rock de Puçol, i tres grups convidats van formar el cartell del macroconcert del XXI aniversari de l'associació local, esdeveniment que finalment es va celebrar a cobert, en l'Espai Jove, una sàvia decisió, ja que durant la nit del divendres 17 va ploure, la qual cosa hauria obligat a suspendre per segon any l'actuació de Gigatron, com ja succeïra l'estiu passat. Per moments, el local es va quedar xicotet.

Estava previst que el concert dels set grups començara a les 19 hores a la platja, però la pluja va obligar a traslladar-ho a l'Espai Jove i els últims ajustos de so van retardar el començament fins a les 19.45 hores, però este desfasament va permetre que el públic acudira des del principi a l'actuació de TDH, el grup local que va pujar en primer lloc a l'escenari.

La segona actuació de grups components de l’Ampli va ser la d'Anna & the Punkrockets, ja conegut per els seus concerts a la platja en estius anteriors.

Prisoners of War és una altra banda formada per veterans músics de Puçol. La seua actuació va ser la tercera de la nit i va arribar en un moment en què començava a ploure, per la qual cosa aquesta porció de públic que sempre segueix els concerts des de l'exterior es va veure obligada a entrar en l'Espai Jove… i es va notar la major presència de públic.

Un altre dels grups habituals dels concerts estiuencs a la platja: Sentència es presentava amb el nou nom, però són els mateixos veterans que tots hem escoltat en multitud d'ocasions sota la denominació de Sentenciats. Els vells rockers mai moren.

Al caient de la mitjanit, el primer grup convidat va ser No Kreo, amb l'Espai Jove de gom a gom i amb ganes de gaudir de la llarga nit del rock a Puçol, que tindria la seua continuació amb el grup que tots esperaven, Gigatron, encara que abans hi hauria un concurs molt especial.

Per a aquells disposats a romandre llargues hores en l'Espai Jove es va muntar un servei de sopars, amb bocatas a preus populars. I, per a animar la vetlada, poc després de mitjanit una activitat que es ha repetit des de fa anys en el festival de l'Ampli: el concurs de la cervesa. Molts inscrits, així que va haver-hi quatre eliminatòries prèvies i la gran final, amb premis per als més ràpids buidant el seu got de cervesa.

«La col·laboració amb Gigatron era el fermall de la nit», afirma Fernando Moreno, president de L’Ampli, «ells sempre generen més festa de la qual muntem nosaltres». Eren les paraules abans del concert i no es van complir al peu de la lletra.

Gigatron no solament va omplir l'Espai Jove, sinó que va muntar una festa amb magnificència, amb un públic entregat per endavant, fins i tot alguns (molt joves) acompanyant-los damunt de l'escenari, amb màscares, amb brillants jocs de llums i amb un repertori que la majoria dels assistents coneixien de memòria.

El tancament de la nit ho va posar l'Orkesta Paraíso, un grup ideal per a tancar festes pel segell marxos que imprimeixen als seus temes. Va ser un aniversari espectacular.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

595-gigatron-1

23 Agost 2018
FaceBook  Twitter  

Altres