Una cavalcada amb 2.000 veïns disfressats

Fer de cada acte un moment màgic, una cosa que ja es deixa entreveure en el #PuçolFestotMagic que acompanya les publicacions i fins i tot serveix de títol per a la revista de les festes. Eixa és la clau. Per aquest motiu enguany es prescindeix per primera vegada de premis, més simbòlics que una altra cosa, i s'aposte per la participació. El resultat? Més de 1.900 inscrits en la cavalcada del 31 d'agost i molts altres que se sumen sense apuntar-se per a recollir el confeti i els detalls per a repartir. Un dels actes de major participació… i tots amb ganes de continuar la festa disfressats de matinada, en l'espectacular macro disco Crazy Zoo. Una nit molt, molt llarga.

La concentració de participants es va realitzar en l'avinguda Font de Mora, des d'on va partir la llarga serp multicolor amb els festers a cavall i les festeres en una carrossa a l'inici, precedits pels alumnes de les escoles de danses, tabal i dolçaina.

Impossible seguir tots els grups que participen en una cavalcada d'aquest tipus: quan els últims encara no havien arribat a l'avinguda València, el cap del “escamot” ja havia recorregut el carrer Alacant, el Caminàs i s'havia internat en el nucli antic. I a tot arreu hi havia públic esperant pacientment el pas dels protagonistes.

Amb el suport de Protecció Civil, Policia Local i el personal de Joventut i Festes per a aconseguir que tots pogueren exhibir la seua disfressa dins d'un ordre, la cavalcada va finalitzar en la plaça del País Valencià… on els esperava un autèntic zoo humà.

Després de recórrer bona part del nucli urbà, els 2.000 participants en la cavalcada del divendres tenien una altra cita: la macro disco que se celebrava en la plaça de País, que a més es va dividir en dues parts.

La primera va estar a càrrec d'Enric Montaner, qui va ser el DJ encarregat de calfar l'ambient mentre anaven arribant les carrosses i els grups que continuaven recorrent els carrers de la població.

La segona part corresponia a l'estrela de la nit: Crazy Zoo. Un grup que es proclama com «l'animació més salvatge i divertida del moment, en la qual es mesclen multitud d'estils musicals i es llancen quantitat de regals al públic assistent».

Lògicament, el ball de disfresses va acabar a altes hores de la matinada.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

619-cabalgata-festeras

04 Setembre 2018
FaceBook  Twitter  

Altres