Un excepcional concert d'In Vivo posa el fermall d'or a les festes

L'actuació del diumenge 9 de setembre a la nit va ser una contínua sorpresa per al nombrós públic que va assistir a la plaça del País Valencià per a gaudir en directe d'In vivo. En principi, tot feia suposar que plouria i s'hauria de suspendre; però no va ploure. Després, molts suposaven que seria un concert de música seriosa, tot molt clàssic; doncs tampoc. Finalment, alguns pensaven que amb el seu aspecte seriós havien de ser poc accessibles; en absolut.

La presència d'In vivo per a tancar les festes, en una nit amb núvols, abundants llampecs i avisos continus que ara sí, ara plovia segur, havia sembrat alguns dubtes: que si anava a ser un espectacle molt seriós, que si feia fred, que si durava molt (entorn de dues hores), que si el dilluns començava el col·legi dels xiquets…

Els dubtes van començar a dissipar-se abans de començar el concert: van posar sense problemes amb autoritats i veïns que es van acostar al Espai Social dels Majors minuts abans de l'actuació. Van quedar definitivament tancades quan van pujar a l'escenari: una elegant combinació de temes clàssics amb música popular, algun èxit dels 70 i, ja posats, fins i tot la seua pròpia versió del recent Despacito.

Amb aquests antecedents, que es posaren a vendre els seus dos discos a preus populars i que, ja posats, signaren tots els exemplars cadascun dels quatre membres del grup i, com a colofó, es feren fotos amb tots els veïns que els van sol·licitar…

En definitiva, de divos res.

L'humor i la seua forma de mesclar-se literalment entre el públic, recorrent la plaça del País Valencià durant diversos temes musicals o convidant al públic a convertir-la en un gran homenatge lluminós a Nino Bravo van ser moments que demostren la seua proximitat, la seua humilitat i, sobretot, la seua enorme professionalitat.

Va ser un espectacle complet, que malgrat la seua durada no va convidar a ningú a deixar la plaça (bo una mossa es va alçar, però la “van caçar” des de l'escenari i… va decidir tornar als pocs minuts), malgrat l'amenaça contínua de pluja o a haver d'alçar-se primerenc el dilluns.

Una d'aqueixes excepcionals ocasions en la comunió entre el públic i els artistes és total i l'entusiasme compartit per tots. Un fermall d'or a les festes de 2018.

Informa i fotos: Sabín | Vídeo: Sergio Maestro

fotos facefotos face   

13 Setembre 2018
FaceBook  Twitter  

Altres