La "Nit de Jóvens Talents" mesclarà ball, cant, esport i allò paranormal

El dia 1 de setembre, com és habitual cada any, la plaça País Valencià de Puçol està reservada per a la pedrera de jóvens amb talent que té la vila de Puçol. Esportistes, showmans, música i vis còmica es donen cita a la nit en la plaça de 23 hores fins a les 00.30 en un espectacle que reunirà cares conegudes i habilitats sorprenents.

Un fester d'enguany, Joan Bosch, i un de l'any passat, Javier García, s'encarregaran de presentar l'espectacle i amenitzar els interludis.

La primera actuació arribarà del vigent Campió d'Europa de karate Carlos Huertas, que demostrarà la seua habilitat en este art marcial en una exhibició. No deixant les activitats esportives de categoria olímpica seguirà la gimnàstica rítmica del Centre Esportiu Margaix, delectant al públic amb esta disciplina que combina ballet, gimnàstica i dansa.

Un esport conceptualment més nou però que ve d'antic i s'ha tornat molt popular continuarà energitzant-nos gràcies al Grup de Calistènia de Puçol, que farà una exhibició-workout d'esta praxi que aprofita el propi pes del corporal i que exposaran en una sèrie d'exercicis que combinen força i bellesa utilitzant el cos com a forma d'expressió.

El ball esportiu serà la següent disciplina de la mà de ballarines de dansa urbana o Hip-hop dirigides per Laura Contelles, sis de les quals van quedar subcampiones d'Espanya. Faran dues actuacions, una del grup de ballarines de competició i una altra de totes les ballarines de l'escola de Puçol.

Finalment, en un xou que combina humor i mentalisme, Gabriel Castelló, deixeble del campió del Món d'esta disciplina Javier Botía, sorprendrà amb esta tècnica que difumina la frontera entre el normal i el paranormal en una mostra del seu espectacle Hacker de Ments.

Tot este sorprenent i variat paquet d'actuacions vindrà amenitzat per un dels habitants d'este poble més famosos, José Antonio Esteve, que en cada interludi ens oferirà una cançó en directe i ens enlluernarà amb la seua veu i el seu carisma.

Informa: Pepe Ripoll | Fotos: Sabín

jovens-talents

 

16 Agost 2019
FaceBook  Twitter  

Altres