Este són les sis sub-campiones d’Espanya de Hip Hop que particparán a la Nit del Poble

Alumnes de Puçol de l’escola de Laura Contelles de Hip Hop participaran en el Talent Show «Nit del Poble». Però a més, també participarà Maquinetes Move, un grup de competició format per 16 ballarines de 9 a 12 anys que està començant en el panorama competitiu.

Este grup, que compta amb sis xiquetes de Puçol (Zoe, Lucía, Elena, Ana, Mar i Roser), ha sigut guardonat amb una segona posició al Campionat de d’Espanya de Guadalajara, i amb una tercera posició al Hip Hop International Spain celebrat a Badalona, en la categoria no-classificatòria. Esta organització celebra els certàmens de més prestigi a nivell internacional de danza urbana.

La categoría de ball esportiu de Hip Hop està reconeguda com a oficial per la federació espanyola des de l’any 2010.

Altres fites que trobem al palmarés d’este grup amb un futur molt prometedor és una quarta posició en els campionats de Riba-roja, Manises i Switch On de Madrid i una tercera en Paterna. A més a més, reberen el primer premi a l'esport en edat escolar de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona.

Este grup, juntament amb la resta de hip-hopers del poble, a més del cantant José Antonio Esteve, el mentalista Gabriel Castelló, el Grup de Calistènia de Puçol, la gimnàstica rítmica de Margaix i el campió d'Europa de karate Carlos Huertas participaran en la Nit del Poble del pròxim diumenge 1 de setembre.

Informa: Pepe Ripoll | Fotos: Laura Contelles

382-ninas-hiphop2

30 Agost 2019
FaceBook  Twitter  

Altres