L’Ampli diu «hola» a les Falles a ritme de rock and roll. Concert gratuït!

Tens ganes d'escàndol? L'associació musicocultural i juvenil Ampli se suma al mes del so i el color amb un concert gratuït de la mà de sis grups de música que donaran a l’Espai Jove un toc de rock i power metall. Si t’agrada la idea… Ja pots apuntar-ho en l'agenda: el dissabte 7 de març a les 19.30 hores, música, ball i diversió per a tots!

A les 19.00 hores del dia 7 de març s'obriran les portes de l’Espai Jove per a rebre a tot aquell que desitge estar present en un dels mítics concerts d'entrada lliure que organitza l’Ampli (associació musicocultural i juvenil de Puçol) al llarg de l'any. Una data perfecta per a donar la benvinguda a les Falles amb energia... I a ritme de rock and roll!

L'esdeveniment donarà inici a les 19.30 hores. Jamaleònics, Rockstation, Nighthearth, Piel de Serpiente, TDH i Overdose són els sis grups que participen en esta edició de Rock&Falles, l'últim d'ells, en tribut a la mítica banda ACDC.

«L'any passat va haver-hi molta afluència i esperem més o menys el mateix per a esta edició», explica Fernando Moreno, president de l'associació organitzadora: «això sí, canviant els grups i els estils», ja que en el concert de 2019 va haver-hi més presència de soul i, en esta ocasió, se centra més en el rock i el power metall.

Però igual que en passades edicions, l'objectiu és, tal com assegura el president del Ampli, el mateix de sempre: «passar-ho bé i gaudir de la música en directe».

Informa: Irene Mollà Cartell: Ampli | Fotos: Sabín

134-concierto-ampli-3

03 Març 2020
FaceBook  Twitter  

Altres