El 26 de gener, Dia de l'Arbre en el Paratge Natural Municipal La Costera, segona activitat de la campanya «Hivern verd a La Costera» organitzada per Acció Ecologista-Agró i l'Ajuntament de Puçol

22 Gener 2019

Sota el títol Hivern verd a La Costera, Acció Ecologista-Agró i l'Ajuntament de Puçol organitzen cinc jornades de treball en el paratge natural municipal entre gener i març, dedicades a conscienciar als veïns sobre la importància de protegir entre tots el pulmó verd de la població. La pròxima cita és el dissabte 26 de gener, a les 10 del matí, per a celebrar junts el Dia de l'Arbre amb una repoblació controlada.

Llegeix més...

Les festes del Bou de Sant Antoni compleixen onze anys amb actes per a tots els públics. La programació completa és la següent:

15 Gener 2019

Amb un esmorzar popular per als col·laboradors de la festa i la romeria de cavalls per a preparar la foguera amb pins, va començar el diumenge 13 de gener la programació d'actes del Bou de Sant Antoni, que al llarg de la setmana inclou xocolate i tancament de carretons per als xicotets, missa, carn torrada, els festejos taurins i, com a tancament, calderes i foguera el diumenge 20.

Llegeix més...

El treball de la Policia Loal en Caxton College: una exhibició del seu treball quotidià

10 Desembre 2018

Passat dimecres 5 de desembre, la Policia Local de Puçol va realitzar una exhibició del seu treball quotidià en les instal·lacions del col·legi Caxton College.
Dos turisme policials, una moto i diversos elements del treball amb mesures de seguretat i trànsit van ser mostrats als alumnes perquè conegueren millor dels seus «veïns»… perquè la Prefectura i el col·legi estan situats a penes a uns metres de distància.

Llegeix més...

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies premia a 13 ajuntaments, entre ells Puçol, per la seua lluita contra la violència de gènere

04 Desembre 2018

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) va premiar el dijous 29 de novembre a tretze governs locals per les seues bones pràctiques en la lluita contra la violència de gènere (entre ells Puçol), i a la Comissió per a la Investigació de Maltractaments, per la seua labor amb dones i xiquets afectats per aquesta xacra. El president de la FEMP, Abel Caballero, i la vicepresidenta Carmen Calvo, defensen el treball dels governs locals contra les violències masclistes i aposten pel compromís i la lleialtat institucional en les polítiques de prevenció i atenció a les víctimes.

Llegeix més...

Altres