Històries d'Ací: La secció que converteix les teues vivències en patrimoni local

Les vivències i anècdotes que les persones guarden en la seua memòria al llarg dels anys poden arribar a tindre un enorme valor cultural, social i personal. Per a donar eixida a estes batalletes d'ahir i de hui, naix Històries d'Ací: una nova secció del departament de Comunicació que ja recull una desena d'entrevistes i reportatges protagonitzats per persones de Puçol. Tens una història que contar?

La campiona de pesca Sandra Gómez-Pimpollo va ser la primera protagonista d'esta saga d'històries protagonitzades per persones de Puçol. Després d'ella han vingut moltes altres: la trajectòria esportiva i personal de l'amazona Marta Esteve; l'anècdota d'una família que va quedar atrapada al Japó pel pas d'un tifó; la història de com es va col·locar la creu de Picaio i el que alberga davall...

Altres curioses entrevistes en profunditat han arribat de la mà d'Antonio Picón, Pilar Bataller, Jorge Cortell, Manel Alonso, Aitor Caballer... I també d'aquells homes que, després de dècades de lluita, han aconseguit retornar al poble l'històric edifici del Sindicat Agrícola.

Però sabem que moltes vivències encara no han vist la llum: històries capaces de convertir-se en patrimoni local i enriquir la cultura de Puçol. Tens una, o coneixes a algú que la tinga?

No dubtes a posar-te en contacte amb el departament de Comunicació a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o, si el prefereixes, enviant un WhatsApp al 610 177 900.

Informa: Irene Mollà Cartell: Sento Pascual Fotos: Sabín

214-cruz-picaio

Altres