Llengua de signes: Joventut continua proposant cursos formatius útils per als jóvens

Del 9 de març al 4 de maig, la Federació de Persones Sordes (Fesord) impartix el taller d'introducció a la Llengua de signes, tots els dilluns i dimecres a la vesprada. Les inscripcions es realitzen en la Seu Electrònica, a través de la pàgina web municipal, del 16 de febrer al 3 de març. Les places són limitades.

La Fesord és una organització no governamental, sense ànim de lucre, fundada en 1978, que representa i defén els interessos de les associacions de persones sordes, de les persones sordes i de les famílies amb membres sords a la Comunitat Valenciana.Part de la seua activitat consistix en la realització de cursos de formació per a difondre la seua llengua, la llengua dels signes.

En este curs podràs aprendre els principals signes, perquè pugues comunicar-te utilitzant esta llengua”, explica el regidor de joventut, José Mª Esteve. “Es tracta d'una ferramenta útil per a monitors i que permet millorar el currículum i optar a noves opcions d'ocupació”.

El taller està pensat per a mestres, monitors i persones que treballen en contacte amb persones sordes, i forma part de la programació de cursos per a monitors juvenils que es desenrotlla al llarg de l'any en l'Espai Jove, on ja s'ha treballat amb matèries com a monitor mediambiental i on a partir de maig també es treballarà en un taller per a la realització de curtmetratges.

La inscripció al curs es pot realitzar a través de l'enllaç a la Seu Electrònica inclòs al final d'esta notícia, a partir del dilluns 16 de febrer, i té un cost de 30 euros per les 30 hores de formació.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual 

sede electronica 1

06 Febrer 2015
FaceBook  Twitter  

Altres