Alfinach nomena Veí d'Honor a Manuel Esteve, guanyador del concurs “MasterChef Júnior”

Molts són les felicitacions i homenatges que ha rebut Manuel Esteve, el guanyador de la segona edició de MasterChef Júnior, el concurs de TVE: mitjans de comunicació, el seu col·legi, l'Ajuntament de Puçol... No podia faltar el dels seus veïns. Manuel viu en la Urbanització Alfinach i la seua Junta de Govern, va decidir nomenar-lo Veí d'Honor.

L'acte de celebració de dissabte passat, dia 28 de març, va constituir tot un èxit d'assistència. El nombrós públic va complimentar i va omplir d'afecte el jove campió, que va saber tornar a tots els presents eixe reconeixement amb la seua extraordinària simpatia.

Després del discurs del president d'Alfinach, José Mª Carrillo, l'entrega del Diploma com a Veí d'Honor i la Jaqueta i Gorro de Xef d'Alfinach, Manuel va elaborar el seu plat estrela a la vista de tots, en la terrassa del restaurant del Club: Tartar de tonyina.

A més, l'acte va tindre un caràcter solidari, ja que es va oferir als assistents orxata i fartons, i gràcies als seus donatius es van arreplegar 398 € per a Cáritas.

Van assistir a l'acte la família de Manuel Esteve, la secretària d'Estat de Servicis Socials i Igualtat, l'alcaldessa de Puçol i el regidor d'Urbanitzacions, a més de nombrosos veïns d'Alfinach, sobretot xicotets, que van assistir encantats a l'exhibició del guanyador.

Finalment, Manuel va firmar autògrafs i es va fotografiar amb tots els presents.

Enhorabona, Manuel!!

Informa: Departament de Comunicació | Fotos: Urbanització Alfinach

309-masterchef-alfinach-3

02 abril 2015
FaceBook  Twitter  

Altres