Enguany, el protagonista del festival de curts XS Puçol pots ser tu

El festival de curtmetratges XS Puçol amplia la seua oferta per a jóvens de la població amb un curs de realització de curtmetratges al maig i juny: en deu sessions t'ensenyem com escriure, rodar i editar el teu curt perquè pugues participar a l'octubre en la secció exprés del festival local. Les inscripcions estan obertes del 15 al 27 d'abril… i les places són limitades.

La tercera edició del XS Puçol Festival aposta per una major presència de realitzadors de la població, per a la qual cosa ha organitzat abans de l'estiu un curs de deu sessions a través del qual els jóvens poden aprendre els fonaments bàsics del guió, la gravació i el muntatge d'un curt, de la mà d'un realitzador valencià expert en la creació de ficció i programes per a televisió.

El dimecres 15 d'abril s'obri el termini d'inscripció a través de la seu electrònica (accés per la pàgina web municipal: www.puçol.es), per a un curs que s'impartix en l'Espai Júpiter del 5 de maig al 30 de juny, els dimarts i dijous a la vesprada, de 18 a 20 hores.

En les dos edicions anteriors del festival XS Puçol el gran atractiu per als jóvens de la població s'ha centrat en la secció exprés, aquella en què escriuen, graven i munten un curt de dos minuts el cap de setmana anterior al festival”, explica José Mª Esteve, el regidor de Joventut. “La possibilitat de veure'l en la pantalla de l'Espai Jove, durant la jornada de clausura del festival, junt amb l'entrega de premis i els curts guardonats és una ocasió única com per a deixar passar l'ocasió de participar”.

Per això des de la Regidoria de Joventut s'ha posat en marxa un curs que ajude als indecisos a llançar-se: formació durant dos mesos de mans d'un professional del medi, amb teoria i pràctica… i a penes per 30 euros el curs complet.

Els interessats han d'inscriure's, a partir del 15 d'abril, a través de la seu electrònica, en l'enllace següent:

INSCRIPCIÓ CURS DE CURTMETRATGES

sede electronica 1

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual 

257-festival-expres-anyo-pasado-1

13 abril 2015
FaceBook  Twitter  

Altres