La missa dels ritus, un “fins després” dels júniors als xiquets que prenen la primera comunió

El dissabte 9 de juny vam celebrar la missa dels ritus en l'església dels Sants Joans, esta Eucaristia és l'última en què ens ajuntem tots els grups del Centre Júnior Caminar i els xiquets de catequesi. En esta celebració vam imposar els crismons als xiquets que ja porten un any en el centre, el mocador a què porten dos, la creu als del grup d'experiència 2 i el credo als d'estil 2.

La missa dels ritus és una celebració conjunta en què participen els xiquets i els educadors júniors junt amb els que prendran la primera comunió este mes de maig i suposa un acte d'agraïment al treball de tots al mateix temps que una invitació a continuar junts en el futur.

Per això, vam aprofitar per a invitar els xiquets que prendran la primera comunió a què vinguen al campament júnior que se celebra cada any al finalitzar el curs. En esta edició serà del 20 al 31 de juliol en Rubielos de Mora.

Com sempre, serà un campament en què hi haurà un tema central que permetrà unificar les activitats… i esta edició eixe tema serà els pirates del Carib.

Informa: Irene Esteve | Fotos: Pepa Deogracia

fotos face

437-misa-de-los-ritos-2

15 Maig 2015
FaceBook  Twitter  

Altres