Cinc nous graffiti en el Museu a l'Aire Lliure creat en 2011 per Iberdrola i l'Ajuntament de Puçol

El dimecres 27 de maig s'ha reunit el jurat del 5t Concurs de graffitiMurs per a…, format pel regidor José Mª Esteve, el tècnic de joventut José Luis Gómez, el representant d'Iberdrola Javier Gómez i l'alcaldessa Merche Sanchis. Després d'estudiar les dotze propostes presentades, han triat els cinc dissenys que seran pintats abans de Sant Joan, els autors dels quals són Ronaldo Herranz, Rover Portella, Vicent Sánchez, Sergio Meseguer i Elizabeth Mondaca.

El projecte del Museu a l'Aire Lliure va nàixer en 2011, com una iniciativa conjunta d'Iberdrola i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Puçol destinada a afavorir la creativitat dels jóvens i, al mateix temps, a millorar la imatge dels centres de transformació elèctrica repartits pel terme municipal.

El concepte és senzill: premiem uns dissenys entre els participants en el concurs i el premi consistix en el material per a poder portar el seu esbós a la realitat, pintant els centres de transformació d'Iberdrola que tenim a Puçol”, explica el regidor José Mª Esteve.

Amb esta idea s'ha triat cada any una zona perquè els guanyadors pintaren els seus graffiti: el polígon La Murta, l'Espai Jove, la platja i les zones escolars han sigut fins ara els espais triats, sumant-se en 2015 un total de 5 transformadors repartits pel nucli urbà, 3 en el nucli antic i 2 en la zona de l'institut.

El premi són 300 euros en esprai i material tècnic per a poder traslladar al llarg de tres setmanes el seu disseny original en paper a les quatre parets dels centres d'Iberdrola.

Durant la reunió del jurat, celebrada el 27 de maig, es van visionar els 12 dissenys presentats, corresponents a Ronaldo Herranz, Artifici, Rover Portella, Joaquín Sendra i David Bahílo, Vicent Sánchez, Alfonso Tudela, Ángel Caballero, Elizabeth Mondaca, Sergio Meseguer, Luis Ignacio Martínez, Pablo Luis Bonet i, finalment, el de Guillermo Terrádez i Adriano Benavent.

Després d'estudiar les propostes presentades i els espais on hauran d'ubicar-se, els seleccionats enguany per a incorporar-se al Museu a l'Aire Lliure són: Ronaldo Herranz, de València, en el centre de transformació del Mercat Municipal; Rover Portella, de Puçol, en el parc de Nicolás Factor; Vicent Sánchez, del Port de Sagunt, en el polígon Mes del Bombo; Sergio Meseguer, de València, en el polígon Camp Anníbal; i Elizabeth Mondaca, de Puçol, en la plaça del País Valencià.

El museu continua creixent.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

495-jurado-concurso-grafiti-1

 

29 Maig 2015
FaceBook  Twitter  

Altres