Els 3 Dragons tornen de Portugal amb fluixos resultats, però ja preparen l'europeu de Puçol en Nadal

L'1 de juny van tornar a Puçol, Iván Maestre Ros i David Martínez García, components de l'Associació de Mahjong Els 3 Dragons de Puçol, que van estar en el 4t Open de Portugal de Mahjong on van participar 56 jugadors de tota Europa (Holanda, França, Dinamarca, Itàlia, Portugal i Suïssa) i no va ser tot com es podia esperar quedant de bé en les posicions 44 i 42 respectivament.

Des dels 3 Dragons donar l'enhorabona a Rui Machado per este fantàstic torneig, a tots els efectes des de l'organització, com les dinars i sopars, sobretot el sopar del dissabte a la nit que va ser fantàstica. Tot ha sigut perfecte com ens sol tindre acostumat Rui, el més gran, moltíssimes gràcies per haver fet açò possible.

També Els 3 Dragons volem donar l'enhorabona al guanyador del torneig, per segon any consecutiu,a l'holandés Ad van der Linden; al segon classificat l'Italià Danilo Serio; i a la tercera classificada, la francesa Mélanie Moreau enel IV Campionat de Portugal. Portugal.

Tot el torneig, des del principi fins a final, ha sigut molt irregular a nivell de l'equip de Puçol, amb molts alts i baixos, pel que hem vingut un poc desmoralitzats a causa dels resultats obtinguts últimament, que no són els més desitjats. Però ens ompli d'il·lusió la preparació i organització del pròxim Open d'Espanya de Mahjong que tindrà lloc a Puçol.

Este 4t Open de Portugal de Mahjong, junt amb el 7m Open d'Espanya de Mahjong, que organitzem l'Associació de Mahjong de Puçol Els 3 Dragons donarà un trofeu denominat Ibèria Cup que serà al millor jugador entre els dos tornejos, pel que la presència de molts jugadors europeus d'altíssim nivell, es donaran cita a Puçol els dies 12 i 13 de Desembre del 2015 i Els 3 Dragons seran els encarregats d'entregar este prestigiós Trofeu.

Així va ser l'actuació de la representació Espanyola en IV Campionat de Portugal:

1. Pilar Castellano Rivas => Posició 10é amb 14 punts de taules i 295 punts.

2. José Moreno Merino => Posició 16é amb 13 punts de taules i 118 punts.

3. Héctor Escàs Gil => Posició 24é amb 11 punts de taules i 64 punts.

4. Samuel Tunez Heredia => Posició 28é amb 10 punts de taules i 30 punts.

5. María del Mar Tunez => Posició 29é amb 10 punts de taules i -19 punts.

6. Katia Tunez Heredia => Posició 39é amb 8 punts de taules i -176 punts.

7. Ernesto de la Vega => Posició 41é amb 8 punts de taules i -319 punts.

8. David Martínez García => Posició 42é amb 8 punts de taules i -345 punts.

9. Iván Mestre Ros => Posició 44é amb 7 punts de taules i -185 punts.

10. Antonio Ayllón => Posició 45é amb 7 punts de taules i -309 punts.

11. Carmen Valbuena => Posició 56é amb 2 punts de taules i -720 punts.

Informa i fotos: Iván Maestre Ros

fotos face

549-mahjong-portugal-4

17 Juny 2015
FaceBook  Twitter  

Altres