Els guanyadors del V concurs de graffiti “Murs per a” ja han acabat els seus treballs

El regidor de Joventut, Xavier Alcácer, i el cap del sector Sagunt d'Iberdrola, Ignacio García Bosch, han recorregut els centres decorats amb els graffitis dels finalistes del concurs. Els dissenys dels cinc premiats en esta edició han servit per a transformar estes infraestructures de distribució elèctrica en noves obres del Museu a l'Aire Lliure.

El regidor de Joventut de Puçol, Xavier Alcácer, i el cap del sector Sagunt d'Iberdrola, Ignacio García Bosch, han recorregut dijous 25 de juny els centres de transformació decorats amb els graffitis dels guanyadors del concurs organitzat per l'empresa i l'ajuntament.

El jurat ha triat els cinc dissenys per a revestir els centres de transformació elèctrica del municipi, en el quint concurs convocat conjuntament. Els seleccionats en esta edició són Ronaldo Herranz, Rover Portella, Vicent Sánchez, Sergio Meseguer i Elizabeth Mondaca.

Puçol és el primer consistori que posa en marxa una iniciativa d'estes característiques, amb la que ha aconseguit donar solució a les pintades contínues en els centres de transformació, que donaven un aspecte desagradable i empobrien l'entorn. El projecte del Museu a l'Aire Lliure va nàixer en 2011, com una iniciativa conjunta d'Iberdrola i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Puçol destinada a afavorir la creativitat dels jóvens i, al mateix temps, a millorar la imatge dels centres de transformació elèctrica.

La primera edició es va centrar en el polígon de serveis La Murta, junt amb la Prefectura de Policia Local. En la segona edició l'organització va optar pels centres de transformació situats en l'entorn de l'Espai Jove. La zona de la platjava comptar en la tercera edició amb el seu propi museu, i l'any passat es van decorar les instal·lacions de la zona oest del nucli urbà. En esta edició s'han pintat per tot el nucli urbà: junt amb el mercat municipal, en el parc de Nicolás Factor, en la plaça del País Valencià, a més de dos en el polígon industrial situat al sud del nucli urbà.

L'organització pretén amb esta nova iniciativa inculcar en els jóvens de Puçol la necessitat d'integrar els centres de transformació en l'entorn, elements indispensables per al subministrament d'energia elèctrica. A més, esta iniciativa respon al compromís del grup energètic amb el suport a la realitat social, econòmica i cultural de tots els territoris en què desenrotlla la seua activitat i, en este cas, amb el de la província de València.

Per la seua banda, l'Ajuntament de Puçol, pretén potenciar la creativitat i els mitjans d'expressió dels jóvens.

Informa: Iberdrola |Fotos: Sabín

fotos face

591-grafiti-poligono-2

28 Juny 2015
FaceBook  Twitter  

Altres