En compte de cantar nadales, dóna la benvinguda al Nadal a ritme de punk

Ja queda menys per a les vacances de Nadal! Els músics de l'associació musicocultural i juvenil Ampli ja tenen data per a donar la benvinguda a aquest període vacacional a la seua manera: el pròxim divendres 22 de desembre, a les 11 de la nit, l'Espai Jove acollirà un esdeveniment punk d'entrada lliure en què participarà el grup local Anna & The Punkrockets, així com les bandes Barrizal i Versión Z.

El divendres 22 de desembre, d'11 de la nit a les 3.30 hores de la matinada, l'Espai Jove s'omplirà de música. Anna & The Punkrockets, grup punk de Puçol, cantaran temes propis, mentres que el grup nacional Barrizal oferirà cançons pròpies de gènere punk-rock. Al seu torn, l'orquestra Versión Z mostrarà al públic assistent les seues versions punk.

El president de l'Ampli, Fernando Moreno, invita els veïns del municipi a assistir al concert d'hivern,amb entrada gratuïta, de l'associació: «Què millor manera hi ha de començar el Nadal que amb bona música i ben acompanyat?», es pregunta. Sens dubte, es tracta d'una bona forma de començar les vacances amb molt de ritme!

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartel: Sento Pascual | Fotos: Sabín

838-concierto-anterior-ampli-2

14 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres