Torna «Nadal a l'Espai» per a tancar l'any amb tornejos d'e-sports, videojocs, esports i una «escape room»

Els pròxims dimecres 27 i dijous 28 de desembre, l'Espai Jove de Puçol acollirà la tercera edició de Nadal a l'Espai, unes jornades que reuniran activitats gratuïtes per a tots els gustos dirigides a joves d'11 a 16 anys. Als campionats de futbolí i ping-pong se'ls sumaran tornejos d'e-sports com Hearthstone, populars videojocs com Pokémon… i una escape room!

El dimecres 27, de 15.30 a 21 hores, els assistents podran disfrutar de campionats de Wii, futbolí i ping-pong… però això no serà tot, ja que estarà preparada una escape room a la qual els interessats es podran apuntar a partir de les 15.30 hores, per grups de 2 a 6 joves, en el propi Espai Jove. Cada sessió durarà mitja hora.

L'habitació de fuga consisteix en un joc en què, a través d'endevinalles, problemes i jocs d'enginy, els participants hauran de resoldre un enigma per a poder escapar de l'habitació i completar el repte.

Un dia després, el dijous 28, se celebraran de 12 a 21 hores tres tornejos de tres jocs distints: els aficionats al joc de cartes online Hearthstone podran posar a prova les seues habilitats, com també podran fer els seguidors del joc per a mòbil Clash Royale. A més, els entrenadors Pokémon de Puçol, consola en mà, tindran l'oportunitat de confrontar-se en una competició.

Junt amb els tornejos, hi haurà diverses Play Station 4 a disposició dels assistents, 2 cabines de simulació de carreres amb el videojoc GT Sport i un simulador de realitat virtual.

«Igual que altres anys s'ha apostat per activitats de caràcter esportiu, com el paintball, l'escalada o la tirolina, en esta ocasió ens hem enfocat més en la part tecnològica», hi ha assenyalat Xavier Alcácer, regidor de Joventut. L'edil ha posat l’accent en «les propostes noves com els e-sports o la escape room».

Xavier ha explicat que «sempre es tracta de fer activitats atractives» i per la qual cosa pensen respecte d'això en el seu departament i tenen en compte allò que està funcionant en altres llocs. «Esperem que siga garantia d'èxit», ha afegit.

Encara que ja hi ha formes d'entreteniment en el municipi, perquè l'oferta és elevada, «volem que els joves de Puçol no es vegen obligats a haver d'anar-se'n a altres llocs per a trobar coses», ha indicat. Mentre que els més menuts disposaran de cultura i teatre, els joves podran passar el Nadal a l'Espai.

En definitiva, serà una gran oportunitat per a despedir-se de l'any en bona companyia i emocionants reptes. Aquestes vacances, diverteix-te amb els teus amics i amigues i disfruta del Nadal en l'Espai Jove!

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartell: Ares Escorial i Victoria Sanchis | Fotos: Sabín

907-nadal-torneo-videojuegos

21 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres