L’Ampli complix 25 anys de rock & bon rotllo

10 Gener 2022

Després d'anys de queixes dels veïns, en 1997 la unió va fer la força i els músics de rock de Puçol van aconseguir formar una associació, l’Ampli, per a aconseguir un local d'assajos, una programació estable i una presència continuada en esdeveniments locals. Hui, els 80 músics i 17 grups preparen un 25 aniversari ple de projectes nous que han començat este mes de desembre amb una sèrie de videoclips.

Llegeix més...

Finalitzen els tallers de prevenció de consum de cànnabis en els instituts de Puçol

19 Novembre 2021

Del 2 al 19 de novembre s'han celebrat en l'Institut d'Educació Secundària i en el col·legi Virgen al pie de la Cruz els tallers Cànnabis, relacions personals i estils de vida, centrats en la prevenció del consum de cànnabis i dirigits a alumnes de Secundària, Cicles Formatius i Formació Professional. El projecte forma part de la programació subvencionada per la Diputació de València mitjançant el Programa d'Activitats Preventives per a 2021.

Llegeix més...

Més de 450 alumnes ja han gaudit del festival de curts XS Puçol… abans de la inauguració!

22 Octubre 2021

Els dies 20 i 21, dins de l'horari de classe, quatre centres educatius de primària i dos de secundària han portat a l'alumnat a l'Espai Jove per a gaudir de sessions especials de curtmetratges ajustats a la seua edat, que han sigut presentats per animadores —en el cas de primària— i han finalitzat amb debats amb participació dels assistents —en secundària—. Tot això com a avantsala educativa al 10è Festival de Curtmetratges XS Puçol, que s'inaugura el divendres 22 a les 19 hores.

Llegeix més...

La 10a edició del festival de curtmetratges XS Puçol inclou un vídeo homenatge i deu curts expres

21 Octubre 2021

El festival XS Puçol complix deu anys i el celebra amb una edició especial que inclou un vídeo d'homenatge amb presència de nombrosos professionals del món del cinema que han participat en el certamen. A més, augmenta les projeccions per a col·legis i instituts en horari escolar, manté la selecció entorn de 20 curts per a les sessions oficials i, en esta edició, 18 grups s'han inscrit per a la secció de curts expres, que ha comptat amb Berlanga com a protagonista inesperat.

Llegeix més...

Després de l'èxit de «Pacient Zero», el dissabte 12, nou desafiament per als joves: «Fortnite»

07 Juny 2021

Encara que les activitats presencials per a joves arribaran a l'Espai Jove al setembre (amb oci i formació per a diferents edats), a la fi de maig XTU va oferir la seua primera proposta telemàtica gratuïta, la Scape Room virtual Pacient Zero. L'èxit de la proposta ha propiciat dos nous desafiaments per als joves de Puçol: primer, s'amplia l'escape room durant tot el mes de juny; i segon, el dia 12 hi haurà un torneig de Fortnite . Gratis, per descomptat.

Llegeix més...

Tres joves artistes ampliaran este estiu el Museu a l'Aire Lliure de Puçol

19 Maig 2021

Ángel Caballero, Michelangelo Falla i Pau Ruiz Tamarit són els guanyadors del 10è concurs de grafiti, organitzat per l'Ajuntament de Puçol en col·laboració amb Iberdrola. L'objectiu del certamen és promocionar l'obra de joves creadors de murals, els dissenys dels quals servixen per a decorar els centres de transformació de la població, formant un Museu a l'Aire Lliure que es pot visitar gratis en qualsevol època de l'any.

Llegeix més...

Espai Jove: Oci, diversió i formació per a joves a partir de maig

27 abril 2021

XTU reprèn les seues activitats a partir de maig amb tres projectes: primer, tallers de programació i de robòtica, disseny de videojocs i intel·ligència computacional; segon, activitats gratuïtes d'oci els divendres a la vesprada; i, finalment, formació a través de cursos oficials, en este cas de monitor d'activitats de temps lliure. Totes a l'Espai Jove i amb inscripció a través de la web de Joventut: www.xtupuçol.es.

Llegeix més...

Un protagonista inesperat per a la nova Fira de l'Estudiant: Minecraft

09 Febrer 2021

La Fira de l'Estudiant, que orienta cada any el futur dels alumnes d'ESO i cicles formatius de Puçol, este mes canvia de format: sense estands, sense repartiment de fullets i sense visita conjunta a l'Espai Jove, però tot això ha sigut substituït per tallers a les aules i un mes per a gaudir Minecraft d'una forma diferent, un joc amb totes les eixides educatives i laborals en un entorn virtual.

Llegeix més...

«Apuesto mi vida», un taller para prevenir la adicción a los juegos «online»

27 Novembre 2020

Desde hace 20 años, la Diputación de Valencia y el Ayuntamiento de Puçol colaboran en el programa de prevención de adicciones dirigido a los adolescentes de la población. En las primeras ediciones se centró en la prevención de drogodependencias, pero este mes de noviembre se está realizando una amplia campaña en el instituto, el colegio Virgen al Pie de la Cruz y el curso de Formación Profesional Básica de Jardinería, dirigida a la adicción a las nuevas tecnologías y los juegos de azar online.

Llegeix més...

Altres