Saluda de Merche Sanchis, alcaldessa de Puçol: "Claredat, rapidesa i proximitat"

Vos done la benvinguda a la nova web de l'Ajuntament de Puçol

Un nou portal més dinàmic, interactiu i a l'abast de tots els nostres ciutadans. La funció de qualsevol organisme públic com a servici als ciutadans fa necessari que una institució com la nostra s'adapte   constantment a l'evolució de la societat i les noves tecnologies. Per això, esta pàgina web, desenvolupada amb recursos propis, pretén ser una ferramenta ràpida, còmoda  i  moderna per a facilitar  la relació entre l'administració local i els seus veïns, fent un ajuntament més pròxim als seus ciutadans.

Esta pàgina, que s'enllacen altres portals públics que s'han desenvolupat per a altres delegacions i departaments municipals d'interés al ciutadà (com l'Oficina Virtual, l'Agència de Col·locació, Joventut, Casa de Cultura o les mini webs d'associacions) ha de servir de mitjà de connexió perquè pugues conéixer fàcilment tot el que l'Ajuntament et pot oferir, accedint, en qualsevol moment i lloc, per mitjà de l'ús de les noves tecnologies, a la informació de l'activitat municipal i als servicis que pugues utilitzar, sense necessitat de desplaçar-te.

D'altra banda, la web també servirà com una finestra pública a Internet, per a donar a conéixer el nostre municipi, la nostra història, la nostra cultura, els nostres servicis  i tota la seua vida diària a tot aquell que vullga acostar-se a Puçol a través de la Xàrcia .

Desitge que esta pàgina siga del gust de tots els veïns i visitants, que complisca la seua funció de servici públic, que ajude a fer que tinguem una comunicació més directa,  i que tots els veïns i veïnes de la nostra població, amb la seua participació directa, ens ajuden a millorar-la constantment.

Gràcies per visitar-nos i benvinguts a Puçol.

Merche Sanchis

Alcaldessa de Puçol

 

Altres