Utilitza l'ecoparc mòbil del 7 al 9 de maig i entra en el sorteig d'una bicicleta plegable

L'ecoparc mòbil de l'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (Emtre) visita l'avinguda Hostalets de Puçol, en l'encreuament amb l'avinguda València, del dilluns 7 al dimecres 9 de maig. A canvi de depositar els objectes permesos, s'obtindrà un val per a entrar en el sorteig d'una bicicleta plegable. L'activitat, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, forma part d'una campanya que recorre els municipis que formen part de l'entitat destinada a ensenyar als veïns què és un ecoparc, així com els seus usos i els beneficis d'utilitzar-ho.

El servei s'ha instal·lat en l'avinguda Hostalets, en l'encreuament amb l'avinguda València. L'horari d'obertura, els dies 7, 8 i 9 de maig, és de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores.

«L'Ajuntament de Puçol, que forma part de l'entitat, col·labora en aquesta activitat destinada a conéixer l'ecoparc, fomentar la conscienciació sobre aquest tema i la col·locació dels residus on correspon», apunta Ana Gómez, regidora de Residus Sòlids. En depositar els objectes pertinents, les persones que hagen utilitzat el servei obtindran un val amb el qual entraran en el sorteig d'una bicicleta plegable.

Alguns dels residus aptes per a la seua retirada en l'ecoparc són objectes com llibres i revistes, piles alcalines i de botó, termòmetres, oli de motor i de cuina, productes de neteja, càpsules de café, radiografies, aerosols, diferents peces de vestir, aparells electrònics, bombetes, cartutxos d'impressora, tòners, bateries, pintures, DVD i CD, telèfons mòbils i carregadors, pantalles de plasma i LCD, o pneumàtics.

Aquesta visita continua la que va realitzar l'ecoparc durant el mes passat a la platja de Puçol.

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartel: Entitat Metropolitana Residus | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

323-ecoparque-movil-4

07 Maig 2018
FaceBook  Twitter  

Altres