El 27 de maig, unix-te al passeig amb bici a la platja de Puçol

El diumenge 27 de maig, agafa la teua bicicleta i unix-te al passeig a la costa a través de la Vereda Mangraners. L'eixida té lloc a les 10 del matí des de l'institut de secundària i, mitja hora després, des del col·legi Bisbe Hervàs. Ja en la platja, espera un circuit-taller d'habilitats bàsiques amb el vehicle en el qual xiquets i xiquetes poden participar. En definitiva, es tracta d'una manera d'emprar 3 hores del dia amb una activitat gratuïta, lúdica, d'escassa dificultat i respectuosa amb el medi ambient.

La proposta «es du a terme des de fa diversos anys, en el context del Dia Mundial de la Bicicleta. És un passeig en família; una forma de gaudir del bon temps, que els més xicotets ho passen bé i, al mateix temps, es fomente l'ús d'un transport respectuós amb l'entorn com la bicicleta», explica Juanjo Manzaneque, regidor de Medi Ambient.

L'institut de Puçol acull a les 10 del matí l'inici de la ruta, encara que és possible unir-se al recorregut a les 10.30 hores en el col·legi Bisbe Hervàs. «Anirem des del nucli urbà a la platja per la Vereda Mangraners», assenyala Juanjo.

Una vegada en la platja, els participants podran aprofitar per a esmorzar… i «els monitors de l'Aula de la bici oferiran un taller de tècnica de conducció als xiquets i xiquetes, on hi haurà un circuit en el qual podran posar a prova les seues habilitats. A més, rebran un diploma per la seua participació». Tampoc faltarà un taller d'introducció al manteniment de la bicicleta.

Per a acabar, es tornarà al nucli urbà per aquest carril bici emprat durant l'anada. L'activitat compta amb la participació de l'Ajuntament de Puçol, la Falla Molí de Vent, Acció Ecologista-Agró i l'Aula de la bici. No et perdes esta oportunitat de combinar pedaleig, diversió i respecte pel medi ambient a Puçol!

Informa: Nicolás D’Opazo Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

350-en-bici-a-la-mar-2

17 Maig 2018
FaceBook  Twitter  

Altres