El 28 de juny, vine a descobrir els secrets de les nostres aliades de la nit a La Costera

Este estiu el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a participar en les Nits de Natura a La Costera. La primera cita d’esta campanya d’activitats, organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà el pròxim divendres 28 de juny, quan celebrarem la Nit de les rates penades amb La Granja de Bitxos.

Esta activitat arrancarà a les 20 hores amb una xarrada sobre els serveis ambientals que ens oferixen gratuïtament les rates penades i les amenaces que patixen actualment les nostres aliades de la nit. A més a més, abans de sopar, també construirem algun refugi per a rates penades.

Després de sopar farem un passeig nocturn per esta muntanyeta de la Serra Calderona per a identificar, amb un detector d’ultrasons, les espècies de rates penades que habiten en este paratge natural municipal custodiat per AE-Agró.

El punt de trobada per als participants serà l’Aula Multiusos de La Costera (antics polvorins de Riotinto), on es realitzarà la xerrada i on soparem. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació d’esta activitat, pots telefonar al 691 07 74 24.

T’esperem per a compartir una nit de natura!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Informa: Miguel Crespo Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

333-actividades-en-la-costera-1

27 Juny 2019
FaceBook  Twitter  

Altres