A partir del 4 de març, l'ecoparc de Puçol reobri amb instal·lacions millorades

L'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) ha iniciat un programa de millora dels ecoparcs fixos per a adequar a la normativa actual les casetes de recepció i emmagatzematge de residus perillosos i residus d'aparells elèctrics i electrònics (RAAE). Les actuacions en els diferents ecoparcs valencians han començat pel de Puçol, que obri de nou les seues portes el dijous 4 de març.

Aprofitant estes actuacions sobre els RAAE, també s'han realitzat obres de reparació i millora en altres ecoparcs fixos de la xarxa, com el canvi d'il·luminació per a instal·lar-les del tipus led.

Les lluminàries amb tecnologia Led PC-Ambre són les més adequades per a il·luminar els espais oberts amb llum artificial i respectar el medi ambient nocturn perquè no emetren llum blava, la més contaminant des del punt de vista lumínic.

Des de la EMTRE s'ha coordinat la programació per a minimitzar els temps de tancament de cada ecoparc, encara que en alguns casos es continua rebent els residus després d'una reorganització temporal de les zones de descàrrega.

Les actuacions en els ecoparcs s'estan desenvolupant de Nord a Sud de l'Àrea Metropolitana en les següents poblacions: Puçol, Meliana, Almàssera, Alboraia, Manises, Paiporta-Picanya, Sedaví, Catarroja, Albal, Torrent I i Torrent II.

A més, en els ecoparcs de Vara de Quart i Xirivella hi ha previstes obres de reparació d'altres zones.

L'ecoparc de Puçol està situat en el polígon industrial Camp Aníbal i el seu horari d'obertura és de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 16 a 18 hores, a més del dissabte al matí, de 9 a 14 hores.

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Emtre

080-led-ecoparque-1

02 Març 2021
FaceBook  Twitter  

Altres