Jordi Pérez «el Niño de las Monjas», el nou torero de Puçol

10 Juny 2021

El dissabte 12 de juny, a Arenas de San Pedro (Àvila), un veí de Puçol reprèn la carrera per a fer realitat el seu gran somni: Jordi Pérez, conegut en el món taurí com el Niño de las Monjas, vol ser el nou torero del seu poble d'acolliment, Puçol, després d'una vida que inclou un altre acolliment per part de les monges de San José de la Montaña a València. La seua és una història quasi de pel·lícula, no gaire diferent de la que comptava aquell film protagonitzat per Enrique Vera en 1959, titulat precisament El Niño de las Monjas.

Llegeix més...

Article de Ciutadans del mes de juny: «Moments complicats»

09 Juny 2021

Este és l'article de Ciudadanos de juny, titulat Moments complicats. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Campió autonòmic, nacional i europeu, Carlos Huertas aspira al Mundial i a «jubilar a Pepe»

07 Juny 2021

Sempre acompanyat del seu amic i entrenador Pepe Claramunt, el parakarateka Carlos Huertas celebra els seus 25 anys en este esport guanyant el seu 2n Campionat d'Europa, que suma als seus tornejos autonòmics, nacionals i també el seu podi en el Mundial. Lamentablement, en les Olimpíades de Tòquio no estarà este esport, però tots dos continuen preparant-se, potser a París poden completar la seua col·lecció amb tots els trofeus als quals pot aspirar un esportista… i després, a ensenyar tot el que sap als seus propis alumnes.

Llegeix més...

Després de l'èxit de «Pacient Zero», el dissabte 12, nou desafiament per als joves: «Fortnite»

07 Juny 2021

Encara que les activitats presencials per a joves arribaran a l'Espai Jove al setembre (amb oci i formació per a diferents edats), a la fi de maig XTU va oferir la seua primera proposta telemàtica gratuïta, la Scape Room virtual Pacient Zero. L'èxit de la proposta ha propiciat dos nous desafiaments per als joves de Puçol: primer, s'amplia l'escape room durant tot el mes de juny; i segon, el dia 12 hi haurà un torneig de Fortnite . Gratis, per descomptat.

Llegeix més...

Naix «InfoCamp Puçol», el nou punt de trobada dels agricultors locals

04 Juny 2021

El Consell Agrari Municipal del 18 de maig va servir per a posar sobre la taula els problemes i reivindicacions dels agricultors de Puçol, entre els quals la falta d'informació (ajudes, subvencions, normatives…) és una de les més importants. Per a solucionar este problema naix InfoCamp Puçol, una secció permanent en la pàgina web municipal amb tota la informació útil sobre el camp.

Llegeix més...

«Sax Travel», una volta al món a través de la música, tanca la primavera lúdica en els col·legis

03 Juny 2021

Púrpura Pansa i la seua Sax Travel, un viatge pel món a través de la música, posen el fermall d'or a la programació lúdica organitzada per l'Ajuntament de Puçol i subvencionada per la Conselleria d'Educació, que s'ha realitzat en els col·legis públics i el concertat durant els mesos d'abril, maig i juny, i que ha comptat amb activitats de música, teatre, anglés, tallers i una mostra de l'Oceanogràfic.

Llegeix més...

Els col·lectius de majors de Puçol, junts per a tornar a la normalitat

01 Juny 2021

Representants de les associacions de la tercera edat s'han reunit a l'Espai Social dels Majors amb el regidor José María Esteve i l'alcaldessa Paz Carceller per a reiniciar les activitats municipals. Encara que alguns serveis ja s'han représ, el retorn a la normalitat s'anirà fent respectant sempre les mesures marcades per la Generalitat Valenciana respecte a la COVID-19.

Llegeix més...

El pla per a combatre el mosquit: 40 tractaments anuals en espais públics de Puçol

31 Maig 2021

A partir de les 5 de la matinada, operaris de Winton Ibérica recorren diferents zones del nucli urbà, polígons industrials i la platja, aplicant tractaments insecticides. És una tasca que repetixen tots els mesos, no sols en la lluita contra el mosquit, també contra el milpiés i les rates. Actuen quan ningú els veu, quan no hi ha veïns als carrers. Gràcies al seu treball poc visible, hi ha un control sobre les plagues… encara que l'Ajuntament només es pot actuar en espais públics, no en façanes o zones privades.

Llegeix més...

Puçol tindrà Falles quan toca: el pròxim mes de març

31 Maig 2021

Definitivament, a Puçol no hi haurà falles esta tardor. La reunió dels representants de les sis comissions de Puçol amb Francisco Sanchis Sala, president de la Junta Local Fallera, i amb el regidor José María Esteve, celebrada el divendres 28 de maig, va donar com a resultat que es tancava l'any faller actual i s'obria el 2021-2022, de cara a celebrar unes falles com sempre s'han celebrat, el març de 2022.

Llegeix més...

Caxton College: Regalem un estiu de somriures

31 Maig 2021

Com cada estiu, Caxton College obri les seues portes perquè alumnes de tots els col·legis puguen gaudir i beneficiar-se d'uns campus de jornada completa en els quals l'aprenentatge de l'anglès i els esports són protagonistes al costat dels protocols anti-Covid que marca Salut Pública.

Llegeix més...

«Torna a somiar», primera campanya conjunta dels comerços de Puçol després de la pandèmia

28 Maig 2021

El 22 d'abril va ser triada la nova directiva de l'ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol), formada per sis empresàries de la població i presidida per Jimena Hernández García. A penes un mes després ja tenen en marxa un ambiciós programa per a continuar promocionant el comerç local, que inclou un sorteig al juny, la fira comercial al setembre i alguna sorpresa per a nadal.

Llegeix més...

La Fundació «la Caixa» i CaixaBank col·laboren amb l'Ajuntament de Puçol en la campanya «Majors en marxa »

26 Maig 2021

CaixaBank, a través d'una aportació econòmica de la Fundació «la Caixa», ha mostrat el seu suport al projecte Majors en marxa de l'Ajuntament de Puçol que té com a objectiu distribuir este estiu entre els majors de la població un manual i una sèrie de vídeos destinats a afavorir la vida sana i l'exercici. A més, la campanya Majors en marxa també estarà disponible a través de les xarxes socials municipals, perquè qualsevol puga realitzar els exercicis a casa.

Llegeix més...

Altres