A l'agost se sortegen els 2 miniglús domèstics de reciclatge de vidre de la campanya Banderes Verdes d’Ecovidrio

30 Juliol 2021

Més de 400 persones han donat “M'agrada” en les publicacions de les xarxes socials d’És Puçol: Instagram i Facebook, a més de la notícia publicada en la web municipal. El número va en augment per a entrar en el concurs dels 2 miniglús de reciclatge de vidre que se sortejaran el mes d'agost, així que encara estàs a temps de donar “like” en qualsevol de les nostres publicacions.

Llegeix més...

Al setembre Puçol gaudirà d'una ‘Festa Segura’

29 Juliol 2021

Els primers dies de setembre a Puçol  sempre han sigut sinònim de festa, convivència i alegria. L'arribada de la pandèmia del Covid-19 ho va canviar tot i els actes festius i socials van ser els primers a suspendre's.  Ara que la vacunació avança amb passos de gegant, Puçol intenta recuperar part de l'essència de les seues tradicionals festes amb ‘Festa Segura 2021’.

Llegeix més...

Si compres en els comerços de l’ACEP, l'estiu té premi

29 Juliol 2021

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) continua amb la seua tasca incansable de promoció del comerç local. Quan ja es troben immersos en la preparació de la pròxima edició de la fira Puçol DeMostra, que se celebrarà del 17 al 19 de setembre, ara llancen la campanya “L'estiu té premi”.

Llegeix més...

Article de Compromís del ple de juliol: «un PSOE desubicat es caga en els pantalons en la votació del pressupost»

28 Juliol 2021

Este és l'article de Compromís del ple de juliol, titulat un PSOE desubicat es caga en els pantalons en la votació del pressupost. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Article de Ciudadanos del ple de juliol

28 Juliol 2021

Este és l'article de Ciudadanos del ple de juliol. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Article del Partit Popular del ple de juliol: «Pressupost 2021: Estabilitat per damunt de colors polítics»

27 Juliol 2021

Este és l'article del Partit Popular del ple de juliol, titulat «Pressupost 2021: Estabilitat per damunt de colors polítics». Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Deixa't sorprendre per l'exposició de Fotonatura 2021

26 Juliol 2021

Per segon any consecutiu, les millors obres presentades en el Concurs de fotografia Foto Natura s'exposen a la Sala Blava de la Platja de Puçol. L'objectiu és potenciar els valors paisatgístics i turístics de la població, al mateix temps que s'aposta per la conscienciació entorn de la conservació del nostre entorn natural.

Llegeix més...

Opinió de VOX de juliol: «Pel bé de Puçol!»

25 Juliol 2021

Esta és l'opinió de VOX de juliol, titulada ¡Pel bé de Puçol! Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Puçol competirà este estiu per aconseguir la Bandera Verda de Ecovidrio

22 Juliol 2021

Banderes Verdes premia l'esforç de l'hostaleria local i al propi consistori pel seu compromís amb el reciclatge d'envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic. Un total de 15 restaurants, bars i quiosquets de la localitat s'han sumat ja a esta iniciativa en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol i Ecovidrio. A més se sortejaran 2 miniglús domèstics per a reciclatge de vidre entre els participants que donen “M'agrada” en les publicacions de les xarxes socials d’És Puçol.

Llegeix més...

L'Ajuntament de Puçol treballa en el seu I Pla Intern d'Igualtat

20 Juliol 2021

L'Ajuntament de Puçol ha donat inici al disseny del seu I Pla Intern d'Igualtat, un document estratègic al servei de la igualtat real i efectiva d'oportunitats entre dones i homes, amb el qual es pretén fer un pas cap avant en la senda de més equitat i més justícia social dins de la pròpia administració local.

Llegeix més...

Set joves contractats com a auxiliars d'informació durant este estiu a la platja de Puçol

09 Juliol 2021

Continuant la iniciativa de l'estiu de 2020, amb les mesures vinculades a la pandèmia, este estiu l'Ajuntament de Puçol també ha contractat set joves per a informar de les mesures sanitàries a tindre en compte a la platja. Estaran treballant tres mesos, del 16 de juny al 15 de setembre, i el projecte compta amb una subvenció dels Fons Europeus i de la Generalitat Valenciana.

Llegeix més...

Altres