Puçol continúa con su proyecto para recuperar la Historia entre todos

18 Octubre 2021

Del 30 de septiembre al 12 de octubre, se han celebrado en la iglesia de los Santos Juanes una charla y una exposición de pergaminos, ambas tituladas Páginas inolvidables, que, junto a la visita guiada a la Catedral de Valencia para dos grupos de vecinos, forman el primer acercamiento al libro Puçol en la memoria, volumen 0, que cierra la trilogía sobre la Historia de Puçol, editada por el Ayuntamiento en colaboración con los vecinos y distintas instituciones entre 2015 y 2022.

Llegeix més...

Els Premis Vila de Puçol de literatura, pintura i poesia s'acosten a quatre dècades de vida

13 Octubre 2021

El divendres 8 d'octubre, en la sala d'actes de la Casa de Cultura, es va celebrar el lliurament dels Premis Vila de Puçol de poesia, literatura i pintura, que enguany han recaigut en Josep Pérez i Tomás, Antoni Martínez Bonet i Nuria Rodríguez Calatayud. Després del lliurament de premis, els 40 veïns que van acudir al doble esdeveniment van gaudir d'un concert gratuït de Jazzmatiks.

Llegeix més...

Puçol reinicia els cursos formatius gratuïts amb auxiliar de magatzem i carretó elevador

06 Octubre 2021

Des de la Regidoria d'Ocupació, a través de l'Agència de col·locació, s'organitzen cada any diferents cursos per a veïns desocupats amb un objectiu molt definit: ajustar la formació a aquelles professions més demandades pels empresaris de la població. Seguint eixe plantejament, a l'octubre s'ha posat en marxa el d'auxiliar de magatzem i operador de carretó elevador, amb un total de 60 hores de formació i 15 alumnes.

Llegeix més...

Eliseo Valls guanya la mocadorà del concurs Sant Donís

06 Octubre 2021

Mentre WhatsApp, Facebook i Instagram deixaven de funcionar i impedien difondre qualsevol informació, el dilluns 4 d'octubre els tres membres del jurat de l'Escola Superior de Pastisseria finalitzaven la ruta per les diferents poblacions i es reunien a Puçol per a decidir els premis del concurs Sant Donís 2021, organitzat del Gremi de Mestres Confiters.

Llegeix més...

Missa de Sant Miquel i huit anys d'Ismael a Puçol

05 Octubre 2021

El dimecres 29 de setembre, festivitat de Sant Miquel, és tradicionalment una data que compta amb una celebració especial a Puçol: els veïns del carrer Sant Miquel organitzen una festa en honor al sant. Enguany la celebració ha quedat reduïda al fonamental: la missa a les 12 en la parròquia dels Sants Joans, amb la imatge del sant presidint l'altar.

Llegeix més...

Puçol sol·licita fons europeus per a crear equipaments turístics que connecten els municipis en el Camí del Sant Greal

27 Setembre 2021

Per primera vegada, l'Ajuntament de Puçol sol·licita una subvenció del Pla Nacional de Sostenibilitat Turística en Destí, en col·laboració amb altres poblacions valencianes que formen part del Camí del Sant Greal. En el cas de Puçol, l'objectiu és habilitar les instal·lacions del Paratge Natural Municipal La Costera i convertir-les en un dels últims albergs per a pelegrins que recorren el camí des d'Osca fins a València.

Llegeix més...

Coordinació entre l'Ajuntament de Puçol i l'Autoritat de Transport Metropolità de València per a millorar el servei públic de transports de viatgers de Puçol

15 Setembre 2021

La reunió entre l'Ajuntament i l'Autoritat de Transport Metropolità de València té com a finalitat garantir un servei públic de transport de qualitat per a tots els ciutadans de Puçol, amb la connexió de l'estació de metro de Rafelbunyol o la incorporació de Puçol en la tarifa de l'àrea metropolitana de València.

Llegeix més...

Del 17 al 19 de setembre, Puçol DeMostra torna amb propostes lúdiques per a tota la família

13 Setembre 2021

Després del parèntesi de 2020, torna la fira del comerç Puçol DeMostra a l'avinguda Mancomunitat: un llarg cap de setmana amb una àmplia programació dirigida tant a la promoció del petit i mitjà comerç local com a oferir els veïns un punt de trobada amb l'àmplia oferta local i multitud d'activitats d'oci per a tota la família. Tot, en el llarg cap de setmana del 17 al 19 de setembre.

Llegeix més...

Tractaments intensius contra el mosquit a Puçol, encara que les pluges i la calor no ajuden

10 Setembre 2021

Un estiu molt càlid i molt plujós, especialment en els últims dies d'agost, han sigut les condicions perfectes perquè es formen tolls o xicotets nuclis d'aigua estancada, el lloc ideal per a créixer les larves de mosquit. I una situació geogràfica amb aigua estancada al nord (Marjal dels Moros) i al sud (barranc del Puig). Conclusió: els mosquits són abundants i, malgrat els tractaments continus, els veïns es queixen… una situació que es repeteix estiu rere estiu.

Llegeix més...

Article de VOX del mes d'agost : «Vergonya aliena»

06 Setembre 2021

Este és l'article de VOX d'agost, titulat Vergonya aliena. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Programació completa de «Festa Segura 2021» a Puçol

31 Agost 2021

No ha sigut possible, un any més es traslladen les Festes Populars i Patronals de Puçol: tots els actes amb àmplia participació de veïns no es poden dur a terme i es retarden a setembre de 2022, per tant els festers han d'esperar un altre any per a presentar el seu programa complet d'activitats. Enguany, després de la reunió d'Ajuntament, Confraria i Festers s'ha acordat realitzar una xicoteta programació, respectant les mesures sanitàries, batejada com Festa Segura.

Llegeix més...

Vols matricular-te en el nou curs de l'EPA?

30 Agost 2021

Del 13 al 24 de setembre, de 18 a 20 hores, està obert el termini de matrícula per al pròxim curs de l'EPA (Escola Permanent d'Adults) a l'Espai Social La Barraca. Per a inscriure't, reserva cita prèvia a partir del 5 de setembre, telefonant a la vesprada a qualsevol d'estos dos telèfons: 961 424 056 o 673 713 067. Les classes de l'escola comencen el divendres 1 d'octubre.

Llegeix més...

Els actes religiosos de «Festa segura» es limitaran a l'interior de la parròquia

27 Agost 2021

Per segon any consecutiu, les Festes Populars i Patronals de Puçol s'ajornen: tots els actes amb àmplia participació se suspenen i es traslladen a setembre de 2022, igual que els festers també hauran d'esperar al pròxim any per a presentar el seu programa complet d'activitats. Ismael Ortiz, rector dels Sants Joans, explica els actes religiosos que es realitzaran, sempre respectant les mesures sanitàries vigents.

Llegeix més...

La nit astronòmica es consolida com una cita estiuenca per a tots els públics a la platja

24 Agost 2021

Dins de les activitats d'Estiu Voramar, l'astrònom de Puçol Amadeo Aznar es va sumar a la programació de l'estiu a la platja amb una xarrada a la Sala Blava i una observació amb telescopis, en la plaça Rosa dels Vents, tot això en la vesprada i la nit del dissabte 21 d'agost. Respectant els aforaments establits, sala plena i llarga cua en la plaça fins al cap de mitjanit parlen de l'èxit d'esta proposta, que el protagonista ens explica.

Llegeix més...

Altres