Agència per al Foment de la Innovació Comercial Puçol

 

 

Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC)

Definició:
L'Agència per al Foment de la Innovació Comercial és un instrument de col·laboració entre l'Ajuntament i la Generalitat Valenciana, per a impulsar la modernització i desenrotllament del comerç local.
La Xàrcia AFIC és el nexe d'unió permanent entre els comerciants, les seues organitzacions representatives i l'Administració.
L'AFIC, a través del coneixement especialitzat i de les ferramentes adequades, presta assessorament i suport tècnic, tant a les pròpies corporacions locals, quant a les decisions que afecten al sector, com al teixit comercial de la localitat, ja siga en els processos de modernització de les PYMES o en la renovació i desenrotllament dels espais i equipaments urbans comercials.
 
Servicis:
Atenció a emprenedors L-V 8:00 a 14:30 h. (D'octubre a maig també una tard dilluns 16:00 a 18:30 h.).

 

Definició:

L'Agència per al Foment de la Innovació Comercial és un instrument de col·laboració entre l'Ajuntament i la Generalitat Valenciana, per a impulsar la modernització i desenvolupament del comerç local. La Xàrcia AFIC és el nexe d'unió permanent entre els comerciants, les seues organitzacions representatives i l'Administració.

L'AFIC, a través del coneixement especialitzat i de les ferramentes adequades, presta assessorament i suport tècnic, tant a les pròpies corporacions locals, quant a les decisions que afecten al sector, com al teixit comercial de la localitat, ja siga en els processos de modernització de les PYMES o en la renovació i desenvolupament dels espais i equipaments urbans comercials.

Horari atenció a emprenedors:
dilluns a divendres 8:00 a 14:30 hores.

Agència AFIC:
Ajuntament de Puçol
Plaça Beato Ribera, 15 

Telèfon:
961 421 303, extensió: 197

E-mail:  
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

ocupacio_boto

Altres