Agència de col·locació de Puçol
 Agència de col·locació de Puçol (num. 1021)


A l'abril del 2012 es va posar en marxa este nou servici que compta amb l'autorització de l'Administració de l'Estat. El seu objectiu és substituir a l'Oficina del SERVEF, però prestant un servici més personalitzat i centrat en els veïns de la població: l'atenció directa suposa dedicar més temps a cada sol·licitud i, per a facilitar els tràmits que es realitzaven a través del SERVEF, la nova agència comptarà amb un caixer que permetrà realitzar alguns d'estos tràmits.

L'Agència de Col·locació permet l'accés a una borsa de treball descentralitzada, que permet gestionar amb rapidesa les ofertes i demandes situades en la seua zona d'influència, per a la qual cosa s'han creat 30 agències a la Comunitat Valenciana.

Tots els servicis són gratuïts i van dirigits tant als parats de Puçol com a empreses de tota la comunitat que oferisquen ofertes d'ocupació a què es puguen presentar veïns de la població.

Persones responsables:
Carmina Bayarri Claramunt

 

E-mail - Mòbil:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. — Mòbil: 678 636 195

No dubtes a fer totes les teues preguntes o dubtes per e-mail. Excepte informació confidencial, et respondrem a tot el que preguntes.

Telèfon fix:
961 421 258

Fax:
960 704 972

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres, de 8 a 14 hores

Què podem fer per tu?
—Ofertes de treball.
—Informació i orientació laboral.
—Programes de formació
—Demandes d'ocupació.

Busques ofertes d'ocupació actualitzades?
Setmanalment pots trobar en esta pàgina web informació actualitzada amb les últimes ofertes d'ocupació arribades a l'agència, incloent els requisits necessaris per a poder presentar-se.

 
 
 
colocacion-12 empleo_boton_1

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altres