A partir de l'11 de maig, Puçol a 30: menys velocitat i més seguretat

06 Maig 2021

L'11 de maig entren en vigor les noves velocitats de circulació en vies urbanes proposades per la Direcció General de Trànsit. Una reducció que afecta ciutats, pobles i travessies. Tenint en compte els tipus de carrers que hi ha a Puçol, en la majoria d'elles la circulació queda limitada a 30 quilòmetres per hora, excepte alguns carrers de sentit únic en les quals caldrà circular a 20 km/h.

Llegeix més...

Policia Local i personal d'instal•lacions esportives es formen en l'ús del desfibril•lador

20 abril 2021

Tres instal·lacions municipals compten actualment amb desfibril·lador extern: el poliesportiu, el camp de futbol i la Policia Local. Perquè tot el personal que treballa en elles sàpia com reaccionar davant una situació d'emergència, el Centre de Salut de Puçol està realitzant un curs formatiu per als treballadors dels tres col·lectius. Van començar la teoria i les pràctiques el 19 d'abril i finalitzaran el dilluns 26, tot a l'Espai Jove.

Llegeix més...

La Diputació de València subvenciona l'aportació de Puçol al Consorci Provincial de Bombers

08 Febrer 2021

Una subvenció directa a cada municipi de menys de 20.000 habitants és la fórmula emprada per la Diputació Provincial de València per a finançar, en l'exercici de 2020, les aportacions d'estes poblacions valencianes al Consorci de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvaments de la Província de València. En el cas de Puçol suposa una aportació de 104.885 euros.

Llegeix més...

Nous vehicles de la Policia Local: potents i respectuosos amb el medi ambient

08 Febrer 2021

Els vehicles de la Policia Local són probablement els que més desgast tenen: alguns arriben a estar en marxa les 24 hores durant els 365 dies de l'any. Per això, des de fa anys la fórmula per a substituir-los és un rènting: cada tres anys es canvien per uns nous per a poder donar un bon servei. El passat 3 de febrer es van presentar els tres nous vehicles, en esta ocasió del model Hyundai Tucson i amb algunes millores per al seu ús a Puçol.

Llegeix més...

Desaparegut des del dimarts Jesús Puchol, de 75 anys i malalt de párkinson

20 Agost 2020

Un ampli desplegament d'efectius i voluntaris busca a Jesús Puchol, home de 75 anys que va desaparéixer el passat 18 d'agost a la platja de Puçol després d'eixir a fer una passejada entorn de les 11 hores. Testimonis locals asseguren haver-ho vist el mateix matí de la seua desaparició als voltants del Càmping València, encara que de moment no s'ha trobat cap rastre.

Llegeix més...

L'imprescindible treball en l'ombra de la brigada municipal

10 Juliol 2020

La Brigada Municipal d'Obres i Serveis ha sigut un dels equips més actius durant l'estat d'alarma: al costat de Protecció Civil i Policia Local han sigut els encarregats de la neteja nocturna de Puçol. Amb la volta a certa normalitat, les seues tasques al final de la primavera s'han centrat en la poda d'arbres en diferents zones, la plantació de flors i el reg artificial en unes altres i, ja a l'estiu, preparar la platja amb la cura de l'arena i el mobiliari (passarel·les, papereres, ombrel·les, panells informatius).

Llegeix més...

Tots els tests del Covid-19 realitzats a la Policia Local i Protecció Civil han donat negatiu

08 Maig 2020

Des de finals d'abril, l'Ajuntament de Puçol ha començat a passar el test del Covid-19 als treballadors que estan més exposats: primer va ser la Policia Local, després Protecció Civil i a continuació es passarà a la resta de treballadors municipals. També s'ha adquirit una màquina d'ozó per a desinfectar els vehicles i estades municipals. Este material no està subvencionat per cap administració i ha sigut comprat directament per l'Ajuntament.

Llegeix més...

La pandèmia ratifica el valor de Protecció Civil en el seu desé aniversari

07 abril 2020

Cada dia a les 20 hores, milers de persones ixen als seus balcons per a aplaudir als qui lluiten sense descans contra aquesta crisi: sanitaris, policia, personal de neteja i supermercat... Però existeix una agrupació que, des de fa una dècada, treballa de manera altruista i desconeguda per a molts. Ells són Protecció Civil Puçol, i aporten valor a la ciutadania amb allò que tenen a mà: experiència, voluntaris i molt cor.

Llegeix més...

La Policia Local de Puçol, en primera línia de batalla

03 abril 2020

Mentre alguns «afortunats» viuen l'estat d'alarma des de les seues cases, confinats però resguardats del caos, uns altres afronten esta crisi en primera línia de batalla. És el cas de la Policia Local de Puçol, que malgrat haver estat en contacte amb el virus, de moment es manté lliure de Covid-19. Ara el seu objectiu és adaptar-se als reptes que 2020 ha portat amb si, reinventant-se i centrant-se en el que realment importa: la seguretat dels ciutadans.

Llegeix més...

Els serveis municipals, units en la higienització nocturna de Puçol

23 Març 2020

Tal com estava anunciat, els serveis de protecció ciutadana municipals van polvoritzar durant la nit del 22 de març els carrers i espais comunitaris de Puçol amb l'objectiu de netejar possibles focus d'infecció del virus Covid-19. Protecció Civil, la Brigada Municipal i la Policia Local són els serveis encarregats de realitzar esta labor i, encara que la pluja no suposa un problema, els treballs s'aniran repetint fins a cobrir tota la localitat.

Llegeix més...

Protecció Civil Puçol: premi a la seua labor solidària després de les inundacions de la Vega Baixa del Segura

03 Desembre 2019

El diumenge, 1 de desembre, l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil de Puçol va rebre una placa en reconeixement a la seua àmplia labor solidària, en organitzar, recollir i portar personalment multitud d'aliments i productes de primera necessitat el mes de setembre passat a Oriola, com a ajuda d'emergència després de les inundacions que havia patit la zona.

Llegeix més...

Protecció Civil de Puçol aposta fort per la formació interna i externa

04 Febrer 2019

En 2018 a través de les gestions de la prefectura i els tècnics de l'ajuntament, IVASPE, Tragsa i regidories responsables de Protecció Civil i Patrimoni, hem sigut seu de 4 cursos fonamentals, l'últim encara en marxa: curs bàsic de voluntaris, formació de comandaments, inicial d'extinció d'incendis forestals i seguretat en extinció d'incendis forestals.

Llegeix més...

Altres