Dos taules informatives en els mercats de Puçol per a difondre la lluita contra l'alzheimer

Dos taules informatives en els mercats de Puçol per a difondre la lluita contra l'alzheimer

El divendres 21 de setembre és el Dia Mundial de l'Alzheimer i, com cada any, des de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Camp de Morvedre i Puçol (Afacam) han preparat una setmana d'actes destinats a informar sobre la malaltia i sobre les activitats que realitza l'associació. A Puçol, els actes són dos taules informatives en els mercats del dimarts i el dissabte.

Una taula amb informació sobre Afacam, situada en el carrer Cid, el dimarts 25 de setembre al matí, i una altra taula situada en el mercat municipal el dissabte 29, són les dos activitats programades per l'associació de familiars de malalts per a explicar als veïns de Puçol quins són els símptomes i les fases de la malaltia, al mateix temps que el repartiment de fullets servirà per a divulgar les activitats d'Afacam.

Estes actes es completen amb tallers i actes lúdics organitzats en col·laboració amb distints col·lectius i entitats del Camp de Morvedre i Puçol, tots ells realitzats de forma desinteressada per a recolzar a l'associació.

Així, el Dia Mundial de l'Alzheimer intentarà conscienciar els veïns a través de la conferència de la psicòloga Carmen Pitarch (dijous 20 en la Casa de Cultura Capellà Pallarés), la solta simbòlica de globus (divendres 21 en el Centre Cívic del Port de Sagunt), la projecció de curtmetratges (dilluns 24 en el Casal Jove del Port de Sagunt), el taller de risoteràpia (dimarts 25 en la seu d'Afacam) o els titelles de Teatre Buffo (dimecres 26 en l'auditori de Canet).

No deixes que se t'oblide: Afacam necessita el teu suport per a combatre l'alzheimer.

Informa: Sabín

883-charla-afacam-1

 

19 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres