L'Associació Espanyola de Lluita Contra el Càncer i la Mancomunitat l'Horta Nord t'ajuden a deixar de fumar

L'Associació Espanyola de Lluita Contra el Càncer i la Mancomunitat l'Horta Nord t'ajuden a deixar de fumar

El consum de cigarrets és la primera causa de mortalitat de les societats desenvolupades.L'entrada en vigor de la Llei 42/2010 contra el tabaquisme, ha restringit la llista d'espais públics en què es pot fumar, fent cada dia més necessàries les propostes gratuïtes i pròximes als usuaris per a deixar l'addicció a la nicotina.

Conscients d'esta realitat, la Mancomunitat l'Horta Nord, a través de la seua Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives posa en marxa de manera continuada des de fa anys el Programa de deshabituació al tabac de l'Associació Espanyola de Lluita Contra el Càncer (AECC).

Tal programa consta de 12 sessions de tractament que inclouen revisió mèdica inicial, teràpia psicològica i ajuda farmacològica que és l'única cosa que els assistents han de pagar en cas de necessitar fàrmacs.

En estos moments, hi ha dos grups iniciats: un que es realitza a les 16 hores i un altre a les 13 hores.

El dia 26 de novembre s'inicia un altre grup en la seu de la Mancomunitat en horari de 10 del matí, amb l'objectiu de facilitar l'assistència de les persones que no poden en horari de vesprada.

En cada un dels grups participen 20 persones, majors de 18 anys i veïns dels distints municipis pertanyents a la Mancomunitat l'Horta Nord.

Si estàs interessat a ser un d'eixos 20 alumnes, inscriu-te ja en el telèfon 961 444 400.

Informa: Mancomunitat l'Horta Nord

1080-cartel-tabaquismo-1


19 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres