Els bous d'Hostalets comencen amb bon peu

Els bous d'Hostalets comencen amb bon peu

Un any més, després del bou d'El Barranquet, arriba la celebració dels bous del barri Hostalets, en mans d'Oscar Fernández, president de la comissió i de tots els components de la Comissió Hostalets 2013. El nostre regidor taurí, Salvador Almenara Marsaga, ens conta com ha sigut el primer dia de bous celebrat este dos cap de setmana que tenim programats.

Digne del millor dels elogis, és el que es mereix la jove Comissió del barri Hostalets d'enguany 2013, ja que confeccionar un cartell com el que, a priori està anunciat, és d'un gran mèrit en els temps actuals.

De moment, i vist el que succeïx el dissabte 20 de juliol (primer dia de bou dels dos programats), és per a sentir-se molt orgullosos de la seua gestió.

Únicament, de cara al segon cap de setmana, haurien de tindre en compte el domini de temes com a horaris i altres tasques que també formen part de l'espectacle, ja que este no és només el nivell o presentació dels bous adquirits.

Molta expectació presentava el carrer Mestre Serrano, on, després d'un acte en homenatge de les persones mortes recentment, es va soltar el primer bou de la vesprada, pertanyent a la ramaderia de Núñez de Cuvillo, de nom Asustado, marcat amb el número 43 i el 8 de guarisme.

En segon lloc, va botar a l'arena el bou de nom Llarguerut, d'Aldeaquemada, amb el 8 de guarisme i el 17 com a número. En tercer lloc, va eixir el bou de Vegahermosa, de nom Hurón, amb el número 1 i el 9 de guarisme. Finalment, es va soltar l'impressionant bou de nom Doctorado, de la ramaderia gaditana de Torrealta, amb el 9 de guarisme i el número 7 marcat en el costellam.

La vesprada va finalitzar amb l'embolada d'un bou capó de Capota, a què va tallar la corda Santiago Quintares.

El torn de les embolades es va obrir amb la del bou Furó, a càrrec de la quadrilla Embolaors de l'Art, sent Javier Arnau l'encarregat de tallar la corda. En segon lloc es va embolar al bou marcat amb el número 81 i el 9 com a guarisme de la ramaderia de Mº Carmen Camacho, al qual li va tallar la corda José Manuel Pol, després de ser embolat per la quadrilla de Ximo i Xato.

El tercer bou a ser embolat va ser Asustado. De nou va ser la quadrilla Embolaors de l'Art els encarregats d'este menester, sent el president de la comissió, Oscar Fernández, el tallador de la corda.

En quart i últim lloc, va ser embolat el jònec de nom Patudo, marcat amb el número 45 i el 0 de guarisme, pertanyent a la ramaderia portuguesa de la Condessa de Sobral. De tallar-li la corda a este es va encarregar Pablo García, després de ser embolat una vegada més per Embolaors de l'Art.

Informa: Salvador Almenara Marsaga

Fotos: Juan Sebastiá

 

758-toros-hostalets-2

 

 

29 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  

Altres