Els festejos taurins, a punt del tret d'eixida

Els festejos taurins, a punt del tret d'eixida

Com cada any, els festejos taurins de la setmana de festes de Puçol són identificatius de la tradició taurina de la localitat. En la vesprada del 27 d'agost es presenta el cartell taurí amb tota la programació per al dia 7 i 14 de setembre. L'acte se celebra en l'Espai Social La Barraca.

El dimarts 26 d'agost, a les 20 hores, se celebra la presentació del cartell de bous dels festejos taurins del 7 i 14 de setembre, en l'Espai Social La Barraca, en la que la Comissió 7 de setembre del 2013 dóna a conéixer els bous que podrem disfrutar en ambdós dies d'una forma més detallada.

En la presentació comptaran amb la presència de tots els membres de la Comissió 7 de setembre, de l'alcaldessa de la població Merche Sanchis, el regidor taurí Salvador Almenara, el president de la Federació de Penyes de Bous al carrer, Modest Martínez, i tots els veïns que s'animen a acudir.

En la programació per al dia 7 de setembre, el dia clau de la celebració taurina en les festes de Puçol, s'iniciarà el dia amb el tradicional tancament, que com a novetat serà precedit per un tancament de carretons per als més menuts.

L'acte de la vesprada donarà començament amb la xopà i la baixada de caixons que donarà inici en l'avinguda de València, donant el tret d'eixida als bous i vaques que podrem disfrutar al llarg de la jornada vespertina. A la nit, disfrutarem de les embolades dels bous de la vesprada acompanyats per un bou cerril de caixó a piló.

El dia 14, en memòria de Salvador Cagarrosaris, es realitzarà un acte abans de la desencaixonada dels dos bous i les vaques de la vesprada.

Enguany, la comissió hi ha tractat de buscar ramaders més forts que l'anterior temporada: “Hem creat un cartell que cride l'atenció als espectadors, esperem que acudisquen als actes taurins igual que a la presentació del dimarts 27 d'agost; que els actes taurins tant del 7, que és un dia molt important en el nostre poble, i el 14 de setembre, vagen tal qual s'han programat, que acudisca molta gent i, sobretot, que no hi haja cap incident”, declaren els components de la Comissió 7 de setembre 2013.

La crisi també ha afectat el sector taurí i per això la comissió ha treballat de valent perquè, en estes festes, l'afició taurina junt amb els ciutadans de la localitat i tots aquells que acudisquen des de fora, puguen disfrutar d'uns dies de tradició i bous a l'altura del prestigi de Puçol.

Informa: Carla Alpuente

802-comision-7-septiembre-1

 

26 Agost 2013
FaceBook  Twitter  

Altres