Llarga nit del 7 de setembre, amb 5 embolades i absència de contratemps

Llarga nit del 7 de setembre, amb 5 embolades i absència de contratemps

Cinc embolades van completar la programació del 7 de setembre d'eixe any, els quatre bous de la vesprada més un altre que es va embolar davall la modalitat denominada “de caixó a piló”. Una llarga nit, però amb bona assistència de públic i, sobretot, amb absència total de contratemps de consideració.

Va obrir el torn de les embolades el bou Anforito, embolat per la quadrilla Emboladors de l'Art, sent Roberto Sanfélix el tallador de la corda. De nou, igual que succeïra a la vesprada, este bou va protagonitzar una gran actuació, sobretot pels carrers estrets del nucli antic, zona en què va transcórrer la major part de la seua actuació.

En segon lloc es va embolar el roig de nom Contraalisio, amb el 9 de guarisme i el núm. 25, pertanyent a la ramaderia extremenya de Peñajara. Li va tallar la corda Carles Margaix, sent la quadrilla de Fernando Ferrer Rallat l'encarregada d'embolar-lo. Gens important que destacar de l'actuació d'este bou.

Lagartijo va ser el bou embolat en tercer lloc, per la quadrilla Emboladors de Puçol, sent Ángel Solana el tallador de la corda. Tampoc va ocórrer gens destacable durant la seua actuació.

Cristian Corbin es va encarregar de tallar la corda a Cocinosito, embolat en quart lloc per la quadrilla de José Comes. Sense gens digne de menció en el seu toreig.

La quinta i última embolada de la nit va ser la del voluminós bou Bilbanito, a qui li va tallar la corda Joaquín de Campos, després de ser embolat per la quadrilla de Ximo i Xato. Sense molt que destacar tampoc en la seua actuació.

Com a resum: brillant la vesprada i llarga i avorrida, com quasi sempre, la nit, exceptuant els moments del pilar, on es viuen els instants més emocionants de les embolades.

Destacar com a dada important l'absència de qualsevol tipus de contratemps de consideració, tant a la vesprada com a la nit.

Informa: Salva Almenara Marsaga

mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook
mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook

853-ultima-embolada

 

24 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres