Dos bones actuacions d'Embrujadillo, el bou estrela del 14 de setembre

Dos bones actuacions d'Embrujadillo, el bou estrela del 14 de setembre

El dissabte 14 de setembre es va celebrar el tercer i últim dia de bou que organitza, com ve sent habitual en els últims anys, la Comissió del 7 de setembre. Amb canvis en el programa previst, l'absència de contratemps en estos dos dies de setembre ha sigut una de les notes destacades dels dies organitzats per la comissió.

La comissió es reserva el dret de modificar el programa de festejos”. Este afegiment servix de postdata per al programa d'actes dels dies 7 i 14 de setembre, com queda reflectit any rere any en el llibret amb la programació de la Comissió del 7 de setembre del 2013.

Això és precisament el que va passar la vesprada de dissabte passat 14, ja que el bou anunciat, de Julio de la Puerta, va ser canviat per un altre de la ramaderia de Sancho Dávila, Conde de Villafuente Roja, de nom Embrujadillo, amb el 9 de guarisme i amb el número 4 marcat en el seu costellam.

Bona l'actuació d'este bou, una actuació que va estar molt per damunt de la seua presentació, perquè amb uns quilos de més el bou haguera guanyat en presència, sobretot en els seus quarts posteriors.

La vesprada va seguir amb la solta de caps del ramader Vicente Benavent, de Quatretonda, incloent en el seu lot el bou que es va desencaixonar en segon lloc, de nom Avellanero, a què van seguir les vaques que es van soltar abans de l'embolada de la vaca Faraona, menester que va anar a càrrec d'Emboladors de Puçol, sent Ángel Solana el tallador de la corda.

Flamenco, també de Vicente Benavent, va obrir el torn de les tres embolades de la nit. Alejandro Sancho li va tallar la corda, sent la quadrilla de Ximo i Xato l'encarregada de l'embolada.

De nou Embrujadillo va tornar a tindre una destacada actuació en la seua embolada, que va ser realitzada per la quadrilla de Fernando Ferrer Rallat, tallant la corda Marià Amigó.

Finalment, Roberto Sanfélix va tallar la corda a Nervioso, propietat de Vicente Benavent, després de ser embolat per la quadrilla d'Emboladors de l'Art.

Destacar una vegada més la notícia sempre positiva de l'absència de contratemps de gravetat e este últim dia de festejos taurins en el nucli antic enguany 2013.

Informa: Salva Almenara Marsaga
Fotos: Javi Sebastiá (www.mesbou.es)
mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook

861l-14sep-Javi-Sebastia-2

27 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres