Positiu balanç de 2013 per part de les comissions en el primer dia de les Jornades Taurines Vila de Puçol

Dijous passat 28 de novembre es van iniciar les XI Jornades Taurines Vila de Puçol, que van començar amb la presentació de les 34 fotos finalistes del VIII Concurs de Fotografia i amb una tertúlia amb els representants de les distintes comissions taurines de l'any 2013 en la població.

L'acte es va celebrar en l'Espai Jove, on es van donar cita un bon nombre d'aficionats, ja que a més de l'interés per les 34 fotos seleccionades entre les dos categories del concurs (local i internacional), després s'anunciava una tertúlia-col·loqui a priori molt interessant, amb els representants de les distintes penyes i comissions taurines de l'any.

Exceptuant la comissió d'Hostalets, que no va presentar cap representant, els participants en la tertúlia van ser: Vicente Pérez, per part de la Comissió de Sant Antoni; Juanjo Pérez Zapico, pel Barranquet; Alfonso Àvila, de la Penya Taurina El Barrio; José Antonio Soriano, per part del Bou de l'Avenida; i Roberto Sanfélix, en nom de la Comissió del 7 de setembre.

Completant la mesa estaven el regidor d'assumptes taurins, Salvador Almenara, i la persona que va actuar com a moderador, José Comes.

Interessants i entretingudes van resultar en conjunt les intervencions dels participants, els que van fer un ampli repàs d'allò que s'ha viscut durant este exercici, exposant al públic assistent les actuacions dutes a terme per les seues respectives comissions l'any que està a punt de finalitzar.

Tots van coincidir, a més, que el seu desig és igualar i, si és possible, superar l'any que ve els èxits obtinguts al llarg de 2013.

Informa: Salva Almenara | Fotos: Sabín

 mas-fotos facebook

 1237-inauguracion-jornadas-1

09 Desembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres