Puçol recupera la seua identitat taurina amb l'arribada de la seua Setmana Taurina

Els actes comencen el divendres dia 28 a les 20.00 hores, quan les penyes, afeccionats i tota la gent que vulga començaran a congregar-se en la plaça Beato Ribera, enfront de l'Ajuntament, per a gaudir del moment amb una xaranga i sagnia així com diversos regals per a tots els penyistes.

Mitja hora després, a les 20.30, el «chupinazo», acte que comptarà amb el regidor d'assumptes taurins, l'alcaldessa i representants de la corporació municipal per a donar suport a este significatiu acte de començament de les festes. Al costat d'ells estarà la presidenta de la setmana taurina, Maica Marcos Duato, la primera dona a presidir este important esdeveniment taurí.

Amb l'entrada del nou regidor d'assumptes taurins, Alberto de Jesús, Puçol recuperarà la identitat pròpia que havia perdut en l'última legislatura, on tant Compromís com PSOE van deixar de promocionar els actes taurins des de l'àmbit institucional i tots dos van deixar d'abanderar el logotip Puçol, Cultura de Bou.

Encara que encara està acoblant-se al seu nou càrrec, Alberto posarà en marxa, en poc temps, noves idees i projectes per a rellançar de nou el logotip taurí, i en unes setmanes convocarà al consell taurí del qual serà el nou president «al costat de representants de totes les comissions taurines, perquè coneguen al nou regidor d'assumptes taurins i, al mateix temps, escoltar les seues propostes i intercanviar idees per a millorar per a esta tradició tan arrelada en la població».

De Jesús, és un reconegut expert taurí que porta abanderant la festa des de fa dècades, dirigint una de les publicacions més importants del sector, i els seus coneixements sobre este tema poden beneficiar els festejos taurins a Puçol, a més, «conec perfectament la idiosincràsia de capa associació taurina del poble, així com als seus dirigents, amb els quals m'unix una bona amistat i confiança».

Informen i fotos: Alberto de Jesús i Sabín

339-programa-semana-taurina

27 Juny 2019
FaceBook  Twitter  

Altres