El Saliner s'alça vencedor de la XVII Setmana Taurina de Puçol

El ramader local ha aconseguit ser el millor de la setmana segons el jurat que puntuava cada vesprada de concurs de vaques i bou en la plaça instal·lada per a l'efecte entre les muralles del Jardí Botànic.

Els actes van començar amb el tret del “Chupinazo” que va reunir a les penyes en la plaça de l'Ajuntament i la col·locació de samarretes de les penyes i de la pancarta al balcó del mateix amb el logotip de Puçol, Cultura de Bou.

Durant una setmana i la celebració de 15 festejos, ha conclòs la Setmana Taurina amb un gran sabor de boca pel joc dels animals exhibits, destacant agradablement el debut de la ramaderia d'Alberto garrit, i desil·lusionant el poc joc que van donar els animals de Navarra en els obstacles, encara que si van demostrar la bravesa habitual en els caps de bestiar d'aqueixa zona.

L'assistència de públic als festejos es va veure incrementada els dos divendres i dissabtes, decaient entre setmana on l'ambient era l'organitzat per les quasi 30 penyes i 600 penyistes que componen esta agrupació.

Com a incidències, en absència total de banyades, només es van produir dos trasllats a l'Hospital de Sagunt, que ja es troben perfectament en els seus domicilis. Des d'ací, voldria ressaltar i engrandir la labor de l'equip mèdic que va estar a un nivell professional molt alt, acudint ràpid a qualsevol incidència que es produïa en el recinte, des de lipotímies, marejos, o arraps varis.

L'organització de tots els actes, encapçalada per la seua presidenta Maica Marcos, va estar perfectament dirigida i controlada per la Junta directiva de la Setmana, col·laboradors i experts, pel personal de l'ajuntament i policia municipal, que van fer una labor incansable al detall perquè no faltara mai res i tot transcorreguera amb normalitat.

Quadre d'honor

El podi ha quedat de la següent manera:

El Saliner                                            234,35 

Miguel Parejo                                    225,62

La Paloma                                          221,86

Fernando Machancoses                  219,86

Alberto garrido                                 215,16

Santos Zapatería                              168,11

La millor vaca ha sigut per a Montañesa, de La paloma, amb 42,5 punts.

El millor bou ha sigut per a Verduguillo, de Parejo, amb 38,75 punts.

Informa: Regidoria d'Assumptes Taurins   Fotos: Alejandro Sánchez y Gonzalo De la Torre

373-semana-taurina-3

 

 

23 Juliol 2019
FaceBook  Twitter  

Altres