Primer cap de setmana de Bous en Hostalets

El 20 de juliol es va realitzar la primera part dels festejos taurins en el barri d'Hostalets amb la solta de dos bous cerrils. Abans d'obrir el toril, es va realitzar un minut de silenci per alguns familiars directes de components de la comissió que va resultar molt emotiu.

El primer a xafar l'arena va ser el de la ramaderia dels Millars, d'imponent trapío i pitons, que va eixir a l'arena desafiador, però ràpidament els rodadors es van adonar del perill que representava l'animal en colar-se en un alimón a Sarrión, i pensar-li'l massa en els cites.

Seguidament va eixir el del Bou de la Plata, molt ben presentat també, encara que amb menys cara. Este animal va donar millor joc en l'arena, encara que tampoc va voler saber res en l'asfalt.

A continuació, va eixir un bou, diverses vaquilles i una vaca embolada, tot de Germans Cabello.

A la nit, s'embolaren els dos bous de la vesprada, més altre de bestiar, recorrent el barri pràcticament per complet.

Divendres que ve 26 a les 11.00 h serà el tancament de carretons per a xiquets, i a la vesprada a les 18.00 h la festa infantil.

El dissabte 27, vesprada i nit, serà la segona jornada taurina amb un especial de la ramaderia navarra de Germans Gracia amb solta de bous, vaquilles, capons i embolats.

Informa: Regidoria d'Assumptes taurins | Fotos: Sonia Pineda

376-hostalets-1

24 Juliol 2019
FaceBook  Twitter  

Altres