El sorteig de l'associació de comerciants se celebra el dijous 8 de juny, a les 20 hores, en La Barraca

Des de fa anys, la fira comercial Puçol DeMostra tanca les seues portes el diumenge a la vesprada amb un sorteig. Enguany el calendari previst incloïa un sorteig de 1.000 euros, però diumenge passat els actes previstos es van suspendre per la pluja. Finalment, el sorteig se celebra hui dijous, a les 20 hores, en l'Espai Social La Barraca.

Ésla primera vegada que ens veiem obligats a realitzar una clausura de la fira en diferit, però els deu xecs de cent euros cada un ja els tenim preparats i només ha sigut qüestió d'ajustar el dia i l'hora”, explica Gonzalo Alcácer, president de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol. “A més tenim un premi nou que hem posat en marxa enguany per a animar als nostres comerciants a preparar amb carícia la seua presència en la fira: un reconeixement per a la carpa més elaborada i més atractiva entre totes les que han exposat enguany”.

Eixa clausura en diferit comptarà a més amb una altra novetat: dilluns passat Enric Esteve va presentar la seua renúncia com a alcalde, per la qual cosa actualment només hi ha una persona de la corporació municipal amb delegacions, l'alcaldessa en funcions Lola Sánchez, que serà nomenada oficialment alcaldessa dissabte que ve a les 12 hores.

Informa i fotos: Sabín 

482-feria-comercio-3

08 Juny 2017
FaceBook  Twitter  

Altres