Disfruta d'un estiu “en clau de sol” amb la programació de l'Estiu Voramar 2017

L'atractiu clima mediterrani de la platja de Puçol contrastarà este estiu amb una “pluja” d'activitats pensades per als amants de la música, la gastronomia, el cine, l'esport i, en general, la gresca per a tots els públics. “Estiu Voramar” és el nom que rep un any més este càlid i familiar ambient estiuenc, carregat de diversió des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost.

La música, com sempre, protagonitzarà moltes de les vesprades i nits de l'estiu amb una sèrie de discomòbils i concerts de distints gèneres. El punt de partida, després del tradicional hissat de banderes de l'1 de juliol, va ser l'actuació del conegut grup valencià The Kojacks. Sens dubte, es va tractar d'una nit molt especial; també per als propis músics, perquè, davant de la imminent dissolució de la banda, va ser probablement la seua última actuació en conjunt.

Els veïns podran tornar a disfrutar de la música el 14 de juliol, amb el concert de Dani Torres, i l'11 d'agost, amb Borumbaia Percussió i amb un Rock&Blues de Dos Animales (que no s'estenga el pànic, tan sols es tracta del nom del duo). Una sessió de la DJ Miss Yuls a les 23 hores culminarà la nit. Els següents dies el públic podrà “donar-ho tot” amb les actuacions de Son de Charlys (flamenc-pop), una sessió DJ, el Grupo Élite, un concert de l'AMPLI i tres discomòbils.

L'Estiu voramar a Puçol també dedicarà un dia sencer a activitats solidàries amb la recollida d'aliments no peribles per a Càritas el diumenge 6 d'agost, a càrrec de l'associació Falla la Marjal. I, per als més llépols, la Fira Gastronòmica Gastromediterrani garantix tres dies per a xuplar-se els dits.

Però tres dies de fira gastronòmica poden fer sentir culpable a més d’u. Per això, tindran lloc algunes activitats esportives que ajudaran a cremar la “corba de la felicitat” i, sobretot, garantiran la diversió més saludable. Aeròbic, zumba, tai-txi, ioguilates i aerolatinos són les sessions que s'impartiran en la Plaça Rosa dels Vents, junt amb la II Travessia a Nade de Puçol “Travessant el Blau”, el 5 d'agost, i la marxa-carrera solidària amb el Sàhara, a càrrec d'ASOM, del divendres 11 d'agost.

El cine també té cabuda este estiu en la platja amb la projecció a l'aire lliure d'Angry Birds, el 15 de juliol, i El caçador i la reina del gel, el 5 d'agost. Els tallers mediambientals infantils del 25 de juliol i 29 d'agost ensenyaran a xicotets i grans a reciclar “amb els cinc sentits”.

Els veïns de la platja i contornada, a més, podran aprofitar els servicis oferits per l'Oficina de Turisme des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost: préstec de bicicletes, extensió de la biblioteca municipal. No hi ha excusa per a no passar un estiu “en clau de sol” a Puçol!

Informa: Irene Mollá | Disseny fullet: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

logo pdfProgramació Estiu Voramar 2017

588-estiu-voramar-3

13 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  

Altres