La Falla La Marjal prepara sessions de discomòbil, sopar popular i una cremà a la nostra platja durant Estiu Voramar

Aquest agost, les activitats a la nostra platja no paren: la programació d'Estiu Voramar és prova d'això. La inauguració de la fira Gastromediterrani coincidirà amb la plantà de la Falla La Marjal, una associació que ha preparat una sèrie d'activitats com discomòbils, un soparpopular i la cremà de la seua falla, que faran les delícies de tots els veïns i turistes que decidisquen acostar-se al parc principal de la platja de Puçol.

 El col·lectiu estarà present en la inauguració de Gastromediterrani divendres que ve en el parc principal de la platja de Puçol, ja que també es durà a terme la plantà de la seua falla.

En esta ocasió, 6 persones s'han encarregat d'organitzar les activitats del grup. “Tots aquells interessats a col·laborar i participar amb el col·lectiu, ja siguen individus o associacions de veïns, podran trobar membres de l'organització a la carpa blanca de la Falla La Marjal”, ha animat Inma Rojas, presidenta de l'associació.

El 12 d'agost, a les 23 hores, la discomòbil de la falla clausurarà la jornada en el parc principal de la platja; el 13, hi haurà una festa infantil a les 18.30 hores i una sessió de DJ a les 21 hores, també a càrrec seu.

El dia 14, a la Plaça de la Rosa dels Vents, està programat el típic sopar popular. “Esperem molta assistència i que la gent gaudisca”, ha afegit Inma. Tot i que la inscripció que es du a terme en l'Ajuntament i en l'Oficina de Turisme, d'1 euro, és fins al 13 d'agost, serà possible apuntar-se el propi 14 –fer-ho al matí facilitarà a l'organització la portabilitat de les cadires– si encara queden places.

“A més, en agraïment per la seua participació, se sortejarà un pernil entre els assistents”, ha agregat la presidenta de la falla. La nit acabarà amb ball i una discomòbil.

El 15 d'agost es durà a terme la cremà del Patot de la Falla La Marjal després de l'espectacle del Grupo Élite i la discomòbil. “La nostra intenció és que siguen unes festes diferents, que superen les expectatives d'altres anys i que les disfrute tot el món”.

Es tracta del seté any en què el col·lectiu prepara la seua programació a la platja. La presidenta ha recalcat el paper que juguen aquestes festes en l'activitat d'aquesta zona del nostre municipi i ha comentat que, amb l'ajuda de tot aquell que vulga col·laborar, “ens agradaria recuperar en un futur activitats com Moros i Cristians, les desfilades de models en què participava la gent amb la seua roba o el dia dels xiquets, en el qual vam portar un programa de ràdio”.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Departament de Comunicació

614-Falla-marjal-1

10 Agost 2017
FaceBook  Twitter  

Altres