La fira Gastromediterrani deixa empremta a la platja de Puçol

La platja de Puçol va acollir els dies 11, 12 i 13 d’agost la primera edició de la fira gastronòmica Gastromediterrani, on els assistents van disfrutar de food trucks, un mercat gastronòmic i un mercat artesanal, així com una variada oferta d'activitats entre les quals es trobaven tallers de cuina i concerts. Veïns i turistes van rebre amb gust esta iniciativa, per la qual cosa la Regidoria de Turisme té intenció de continuar en aquesta línia.

Ens agradaria repetir; Puçol no havia vist abans food trucks ni aquest tipus de mercat”, ha declarat Juanjo Manzaneque, edil de Turisme. El regidor ha assenyalat l'elevada assistència de públic a la vesprada de la inauguració en comparació amb altres anys: en aquesta ocasió, es va dur a terme una batucada en la qual els seus components van interactuar amb tots aquells que es van acostar. “Els músics van fer un gran treball”, ha indicat l'edil.

A més, tant els concerts oferits com els tallers de cuina van tenir èxit. “Les persones de la platja estaven molt contentes”, ha remarcat Juanjo. “El format de les fires dels anys anteriors estava en declivi; Gastromediterrani compagina la música amb el mercat, menjar i tallers, ha apuntat.

Davant de la bona acceptació que ha rebut, la regidoria valorarà allò que ha ocorregut i decidirà la continuïtat d'aquest esdeveniment. L'edil ha fet insistència en què “es tracta d’una novetat, i tenim intenció de tornar a provar una cosa semblant”.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Gabriel Castelló

fotos face

618-Balance-gastromediterrani-2

16 Agost 2017
FaceBook  Twitter  

Altres