A causa de les pluges, la fira del comerç es trasllada als dies 9 i 10 de juny

Les fortes pluges del dissabte i diumenge, 2 i 3 de juny, van obligar l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (l'ACEP) a suspendre els actes programats. Després de la reunió del dilluns 4, junts han apostat per mantindre la fira Puçol DeMostra el pròxim cap de setmana: les carpes s'obriran a les 11 del matí del dissabte i tancaran a les 21 hores del diumenge, i ara es treballa per a confirmar els actes que es mantenen i els que seran substituïts durant estos dos dies de fira comercial.

La fira va començar el divendres 1 de juny amb l'acte d'inauguració, recorregut dels estands i actuació del grup Iknotiz, tot això amb certa normalitat, encara que amb un ull posat en el cel per l'avís de les imminents pluges anunciades per al dissabte i diumenge.

I el pronòstic es va complir.

Durant el matí del dissabte ja van ser suspesos els actes a l'aire lliure organitzats per l'Ajuntament, i a la vesprada es tancava definitivament la resta de la fira, decisió presa per l'ACEP després d'una segona reunió d'organització.

A la nit, pluges abundants que van posar en perill la integritat de les carpes municipals, instal·lades en l'avinguda Mancomunitat, moment en el qual el treball de l'equip humà de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis va ser clau per a la conservació de les instal·lacions.

«El personal de seguretat ha realitzat un excel·lent treball, buidant periòdicament les borses d'aigua que anaven formant-se en els sostres de les carpes. Només una d'elles ha patit desperfectes i des del diumenge l'avinguda està oberta al trànsit, per a minimitzar en la mesura que siga possible els problemes als veïns», apunta el regidor de Comerç, Enric Esteve.

Després de la reunió del dilluns al matí, la decisió ha sigut unànime: es manté el muntatge de les carpes i s'organitza la programació de la fira per al cap de setmana del 9 i 10 de juny, a partir de les 11 del matí del dissabte. El programa, pendent de confirmar, inclou no solament les carpes amb els comerços locals sinó també una programació d'activitats en l'avinguda, que s'aniran confirmant al llarg d'esta setmana.

«Agrair, per descomptat, a la Brigada Municipal i a la Policia Local el seu treball i vigilància al llarg d'estos dos intensos dies, a causa del mal temps. També a la junta directiva de l'ACEP la seua col·laboració en tot moment amb la Regidoria de Comerç, així com al tècnic Daniel Sebastià, per la seua implicació», resumix el regidor. «I finalment, al Departament de Comunicació, per informar puntualment als veïns de l'evolució del temps i el desenvolupament de la fira comercial Puçol DeMostra».

La segona part ja està en marxa: el 9 i 10 de juny, coneixerem els guanyadors dels diferents sortejos, les ofertes dels comerços locals i noves activitats d'animació en l'avinguda. No faltes.

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

fotos face

423-inauguracion-feria-4

05 Juny 2018
FaceBook  Twitter  

Altres