Puçol promociona els seus atractius turístics a València

Puçol és protagonista durant esta setmana de l'Oficina de Promoció «València Turisme», situada en la capital del Túria. L'espai presenta els productes, projectes i accions relacionades amb el turisme que s'efectuen enguany en la localitat. La iniciativa pretén que tant València com el nucli de turistes que acull coneguen el nostre municipi.

El regidor de Turisme, Juanjo Manzaneque, ha visitat l'oficina situada a la cantonada del carrer Poeta Querol amb el carrer Les Barques, al costat del Teatre Principal de València. En ella, el públic disposa d'una degustació de dolços i begudes locals.

L'oficina, que compta amb un videomosaic en la vitrina lateral en la qual es promocionen els atractius del municipi a través de fotos i vídeos, compta amb guies turístiques de Puçol i dóna visibilitat a la destinació. «No tot consistix a fer la promoció en la localitat, també és important eixir, atraure altres mercats i diversos tipus de turista», assenyala el tècnic Daniel Sebastiá.

Es tracta del segon any consecutiu que es realitza esta visita. «València Turisme» s'ha convertit en una plataforma per a promocionar setmanalment els municipis i comarques valencians, així com oferir les seues principals propostes turístiques en el marc de la Marina de València.

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Daniel Sebastiá

fotos face

509-oficina-turismo-2

29 Juny 2018
FaceBook  Twitter  

Altres