L'Oficina de Turisme de Puçol, oberta fins al 31 d'agost

S'ha obert l'Oficina de Turisme a la platja, situada al costat del Centre de Salut en l'edifici Espai Voramar. En ella podran trobar fullets, guies i informació, a més dels serveis gratuïts que posen a la disposició dels veïns i turistes, com Biblioplatja (préstec de llibres) i Puçol Bici (préstec de bicicletes).

L'Oficina de Turisme, situada en l'edifici Espai Voramar, va obrir el passat 1 de juliol i quedarà oberta fins al 31 d'agost. Amb un catàleg d'activitats dissenyat entre el regidor de turisme Juan José Manzaneque i el regidor de platja Xavier Alcácer. En el qual es troben activitats com a concerts, cinema o aeròbic a la platja. Amb un horari d'oficina de matins de 10.00 fins a 14.00 i a la vesprada de 17.00 fins a les 20.00 de dilluns a dissabte i el diumenge i festius sols amb horari de matins.

Encara que les activitats per les quals més s'aposta són el préstec gratuït de bicicletes i el servei de biblioteca. Per a disfrutar de Puçol Bici caldrà emplenar un formulari, a més que serà necessari el DNI i finalment, una garantia de 50 €, que es reintegrarà quan es retornen les bicicletes sense cap desperfecte. Les bicicletes estaran disponibles des de les 10.00 del matí fins a les 20.00 de la vesprada, coincidint amb l'horari de l'oficina. La segona activitat per la qual també s'ha apostat és la Biblioplatja, en la que serà necessària realitzar una fitxa de préstec i també es necessitarà una fotocòpia del DNI.

Juan José Manzaneque va expressar que «busquem i fomentem un turisme sostenible, familiar i respectuós amb el medi ambient».

L'oficina compta amb una gran varietat de fullets sobre les activitats que es poden realitzar a la platja de Puçol, així com guies sobre la ciutat de València en diferents idiomes. A això se suma el Wifi obert del qual disposen, com també l'ordinador que han habilitat per a ús públic.

Contacte amb l'Oficina de Turisme: 669 740 119 | Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Informa: María Portalés | Fotos: Sabín

fotos face

523- turismo-playa-2

05 Juliol 2018
FaceBook  Twitter  

Altres