Puçol presenta en la Fira del Turisme el seu mar, la seua muntanya i la seua Ruta de la Tapa

Un any més, Puçol acudeix a Fitur (Fira Internacional del Turisme) amb una mostra de la seua oferta d'estiu (sobretot la platja), del seu paisatge per a tot l'any (la muntanya) i de la seua gastronomia, entre la qual destaca en aquesta edició la Ruta de la Tapa, de fet, El Quijote, guanyador de l'última edició, és el restaurant que ofereix una degustació de productes locals, inclosa la tapa guanyadora de la ruta i una mistela de taronja de creació pròpia.

Del 23 al 27 de gener, Puçol participa com a expositor de València Turisme en la 39a edició de Fitur a Madrid. Enguany la invitació de la Diputació de València exigeix major esforç als ajuntaments de l'espai compartit, perquè cadascun haurà de mantindre permanentment atés el mostrador durant els cinc dies de realització del certamen.

«Fins ara acudíem un parell de dies a la fira, perquè els costos anaren el més reduïts possible i, a més, sempre formem part de l'espai conjunt de la Diputació», explica JuanjoManzaneque, regidor de Turisme. «Lògicament, si el mostrador ha d'estar els cinc dies atés el públic, tindrem una persona a Madrid durant tota la fira».

Com a referència de la repercussió de Fitur, cal tindre en compte que l'edició de 2018 va rebre 251.000 visitants, de 165 països, amb més de 7.800 periodistes registrats.

En esta edició, el restaurant convidat és el més votat en la Ruta de la Tapa 2018, el Mesón El Quijote, que presenta en el showcooking de la Comunitat Valenciana precisament la «Tapa de pluma», guanyadora de la ruta, i així mateix ofereix per primera vegada una degustació exclusiva de mistela de taronja, un producte transformat per el mateix restaurant.

«Amb aquesta elecció obrim un camí per al futur, pel qual serà el guanyador de la Ruta de la Tapa el representant de la nostra gastronomia en Fitur», apunta l'alcaldessa Lola Sánchez. «El nostre ajuntament vol posar en relleu la importància de la gastronomia com a producte turístic i l'esforç que realitzen els nostres hostalers, la majoria autònoms i negocis familiars, per a obrir-se camí i generar ocupació i riquesa».

En el pla d'animació del nostre estand, Puçol repartirà fullets i marxandatge de turisme i comerç per a donar a conéixer els nostres atractius com a destinació: la platja, la Costera, la Marjal dels Moros, el patrimoni històric, rutes, senderes... «Per a això transportarem diverses caixes de material, encapçalat per la guia turística de Puçol en versió trilingüe: castellà, valencià i anglés», apunta el tècnic de Turisme, Daniel Sebastiá.

Finalment, entre els visitants del mostrador de Puçol es realitzarà el sorteig de dues nits a l'Hotel Alba per a dues persones, perquè puguen visitar la nostra destinació turística.

A més de donar el seu suport amb la seua presència, l'alcaldessa i el regidor de Turisme assistiran el dia 23 a la vesprada a l'acte institucional del Patronat Provincial de Turisme i rebran la visita del president de la Diputació, Toni Gaspar Ramos. L'endemà, 24 de gener, assistiran a la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana en Fitur, amb la visita del president Ximo Puig.

Informen: Daniel Sebastiá i Sabín | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

035-faldon-fitur

21 Gener 2019
FaceBook  Twitter  

Altres