Els comerciants realitzen el seu primer «Shopping Day» el divendres 18 d'octubre

El divendres 18 d'octubre, durant tot el dia, arriba el primer Shopping day, el teu dia de compres a Puçol! Una oportunitat única per a gaudir de 35 petits i mitjans comerços que oferixentota mena d'ofertes al llarg del dia… i també de la nit. En l'acte de presentació del nou desafiament, els comerciants van apostar per noves idees, perquè en el xicotet comerç renovar-se és imprescindible.

Després de diversos anys celebrant la ShoppingNight un divendres d'octubre a la nit, enguany la proposta és a plena llum del dia. L'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol amplia la seua aposta: una selecció de 35 comerços de l'ACEP celebra el seu «dia de compres» des de les 9 del matí fins a les 10 de la nit… com a mínim.

I ho celebra en gran: descomptes, ofertes, regals i tota mena de propostes perquè comprar al teu poble siga més fàcil, més còmode i més rendible.

«Renovar-se o morir», assegura Gonzalo Alcácer, president de l'ACEP. «La ShoppingNight va començar amb molta participació quan era una novetat, però després la participació va decaure, malgrat que organitzem trenet, autobús i multitud d'actuacions per a atraure els veïns. Així que ací estem enguany amb una nova proposta: tot el dia i part de la nit, per a animar als veïns a comprar al seu poble, perquè ací tenim de tot entre tots els petits i mitjans comerciants que formem l'associació».

El divendres 18 d'octubre, més de 13 hores d'ofertes en 35 comerços… T'apuntes?

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual | Fotos: SergioMaestro

545-acep-y-el-shopping-day-1

 

17 Octubre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres