El Mercat Municipal ofereix una àmplia oferta de productes de qualitat, sense aglomeracions

El Mercat Municipal de Puçol continua obrint durant el període de confinament pel COVID-19 per a oferir als veïns una alternativa accessible, de proximitat i sense aglomeracions enfront dels supermercats. Es fa, per descomptat, sota una sèrie de mesures especials de protecció proposades per l'Ajuntament que garanteixen la seguretat tant de comerciants com de clients.

L'horari d'obertura és de dimecres, divendres i dissabte, de 9 a 14 hores. Per a aconseguir que la instal·lació puga romandre oberta al públic tres dies a la setmana, s'ha pres una sèrie de mesures de seguretat que comencen per assegurar una distància mínima de dos metres entre cada persona a l'interior del recinte.

A més, es controla l'aforament màxim perquè no passe de 10 el nombre de clients a l'interior del mercat, una mesura que només és necessària els dissabtes «perquè la resta de dies que obri no hi ha aglomeració», assegura Rubén Vaquero, regidor de l'àrea econòmica i responsable dels mercats del municipi.

Per a reforçar estes mesures de seguretat, des de l'Ajuntament s'ha repartit higienitzant i màscares entre els comerciants, que estan obligats a tindre-la posada mentre treballen. També s'han estat repartint entre els clients, «encara que ara mateix no hi ha suficients màscares», comenta el responsable, per la qual cosa només s'ofereix higienitzant.

Una altra de les decisions preses des de l'Ajuntament ha sigut marcar les zones on han de romandre els clients, garantint la distància de seguretat entre ells. «El Mercat Municipal ofereix una qualitat molt superior a la dels supermercats», opina Vaquero, especialment durant la crisi sanitària, «perquè la compra es realitza amb major rapidesa, al no estar massificat com altres superfícies, sent més difícil contagiar-se del COVID-19», assegura, destacant que la resta de persones no toquen els productes fins que arriba al client final.

Cal afegir que, durant estes setmanes, únicament es permeten les parades d'alimentació, «que ofereixen un producte més exquisit, a més de descongestionar les grans superfícies», recalca el regidor: «Permet oferir un servei a un barri sense supermercats i continuar amb una tradició amb molts segles a la seua esquena».

I és que, situat entre els carrers Mariano Amigó i Escorxador, el Mercat Municipal és un dels edificis més antics de Puçol i ofereix un servei imprescindible per als veïns del Barri i del barri antic. «Anime a tots a assistir i provar els seus productes tan exquisits», apunta Rubén Vaquero, que subratlla els beneficis de col·laborar amb el comerç local.

Informa: Irene Mollá | Fotos: Sabín

176-ruben-vaquero-y-mercado-1

27 Març 2020
FaceBook  Twitter  

Altres