Del 17 al 19 de setembre, Puçol DeMostra torna amb propostes lúdiques per a tota la família

Després del parèntesi de 2020, torna la fira del comerç Puçol DeMostra a l'avinguda Mancomunitat: un llarg cap de setmana amb una àmplia programació dirigida tant a la promoció del petit i mitjà comerç local com a oferir els veïns un punt de trobada amb l'àmplia oferta local i multitud d'activitats d'oci per a tota la família. Tot, en el llarg cap de setmana del 17 al 19 de setembre.

«Començarem el divendres 17 amb un sorteig a la vesprada, després de la inauguració, una manera de premiar la fidelitat dels nostres veïns», explica Jimena Hernández, presidenta de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (l'ACEP), organitzadora de l'esdeveniment al costat de l'Ajuntament de Puçol.

Participar en este sorteig inicial és fàcil: compra en qualsevol dels més de cent comerços de l'associació, ompli un tiquet amb les teues dades, l'entregues en el mateix comerç i el dia 17, a les 20 hores, acudeixes a la fira… per si eres un dels 7 afortunats amb un xec de 100 euros per a gastar en el comerç local.

Com a punt fort, les activitats separades per a xiquets i adults, amb un objectiu clar: «Volem que la família sencera vinga a la fira i que els més xicotets estiguen entretinguts mentre els seus pares gaudeixen de l'hostaleria o es fan un volt per les diferents carpes per a conèixer els productes que tenim a Puçol», continua la presidenta.

L'oferta és àmplia, des de degustació gratuïta d'empanades argentines (gentilesa d'Iñaki’s Gastrobar) fins a tallers gratuïts de cuines per als xiquets (a càrrec del Taller de Magda), passant la degustació de cerveses (Beer to Beer organitza l'esdeveniment), tallers de superpentinats per a les reines de la casa (proposats per Carmen Espinosa i BabyCalabacita) o la imprescindible animació per als més xicotets (obra de Multifuncional Trespol) i el no menys imprescindible moment per a ballar al ritme de la música (una idea de l'Acadèmia de ball En Moviment).

Alguns d'ells requereixen inscripció prèvia, per al que cal telefonar al nombre d'ACEP, el 693 823 768, i reservar plaça… així que no esperes a l'últim moment.

«Una de les grans propostes és tindre monitores en una carpa, perquè els xiquets a partir de 3 anys estiguen controlats mentre els seus pares passegen, compren o gaudixen d'un descans prenent alguna cosa. Són sis hores diàries d'este servei pensat perquè la família al complet gaudi simultàniament… cadascun amb les seues activitats específiques».

Tant el dissabte com el diumenge, la programació s'estén des de les 10.30 a les 22.00 hores per a tots els estands —encara que l'hostaleria es mantindrà oberta en horari nocturn— i moltes de les activitats es repeteixen tots dos dies, per a facilitar que tots puguen acudir almenys una vegada a la fira.

I com a colofó, el diumenge vesprada, l'actuació d'Óscar Tramoyeres, un humorista ben conegut en la població pels seus monòlegs en festes i a la Casa de Cultura.

Pren nota: del 17 al 19 de setembre, t'esperem en l'avinguda Mancomunitat amb una àmplia programació per a tota la família. No faltes.

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

pdf-2020 Programación completa Puçol DeMostra 2021

308-pucol-de-mostra-2

13 Setembre 2021
FaceBook  Twitter  

Altres